Latest News

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Δωρεάν πετρέλαιο σε σχολεία της Νίκαιας από τον Όμιλο AEGEAN του Μελισσανίδη

Από τη Νίκαια ξεκίνησε τη δωρεάν προμήθεια πετρελαίου σε σχολεία ο όμιλος του AEGEAN του εφοπλιστή Δημήτρη Μελισσανίδη. Πρόκειται για μια... 
πρωτοβουλία του Ομίλου με το γιο του εφοπλιστή Γιώργο Μελισσανίδη να παραδίδει το πρώτο φορτίο με δωρεάν πετρέλαιο σε σχολεία του Δήμου της Β΄ Πειραιά. 
«Ξεκινήσαμε από τη Νίκαια, με την οποία με συνδέουν προσωπικοί δεσμοί και θα συνεχίσουμε σε ολόκληρη την Ελλάδα, όπως δεσμευτήκαμε στη συνάντηση που είχαμε με τον Υπουργό Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλο, ώστε 200 σχολικές μονάδες μέχρι την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς να έχουν δωρεάν πετρέλαιο». 
Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μελισσανίδης, κατά τη διάρκεια της υλοποίησης της παράδοσης δωρεάν πετρελαίου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Νίκαιας. 
Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγίου Ιωάννου Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης επισήμανε: «Η αλληλεγγύη και η στήριξη των αδύναμων οικονομικά συμπολιτών μας αλλά και ιδιαίτερα των παιδιών αποτελούν προτεραιότητα για μας. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το σημερινό παράδειγμα θα το ακολουθήσουν και άλλοι στηρίζοντας στην πράξη τους έχοντες ανάγκη». 
Σημειώνεται ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί η διανομή και στα υπόλοιπα σχολεία της πόλης που χρησιμοποιούν πετρέλαιο.