Latest News

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Οι "κοκορομαχίες" για την Παγόδα


Δεν πρόλαβε ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος να ανακοινώσει πως έχει συμφωνήσει με τον Πρωθυπουργό να παραχωρηθεί στον Δήμο η Παγόδα και οι δύο αντιπεριφερειάρχες...


Στέφανος Χρήστου και Δημήτρης Κατσικάρης, προσπάθησαν να αποδυναμώσουν και να ακυρώσουν την εξαγγελία Μιχαλολιάκου. 
Με επιστολή τους προς τον Γιώργο Ανωμερίτη υπενθυμίζουν πως έχουν ζητήσει την παραχώρηση της «Παγόδας» έτσι ώστε «να διαμορφωθούν κατάλληλοι χώροι που θα εξυπηρετήσουν όλες τις απαιτήσεις και των δύο Περιφερειακών Ενοτήτων». 
Στην επιστολή δεν γίνεται κανένας λόγος για τις προθέσεις του Δημάρχου Πειραιά, ωστόσο φαίνεται ξεκάθαρα πως η κόντρα του Νεοδημοκράτη Δημάρχου με τους Πασόκους Αντιπεριφερειάρχες καλά κρατεί. 
Όλη αυτή η φασαρία δεν έχει καμία απολύτως σημασία με δεδομένο πως ούτε ο Δήμαρχος είναι σίγουρος ότι η Παγόδα θα περάσει στον Δήμο, ούτε οι Αντιπεριφερειάρχες έχουν λάβει σαφείς διαβεβαιώσεις ότι θα εκμεταλλευτούν το κτίριο, το οποίο εκτός των άλλων είναι ακατάλληλο προς χρήση. 
Απλά γίνεται αντιπαράθεση για την αντιπαράθεση και για να έχουμε κάτι να λέμε. 
Θα περιμέναμε ωστόσο από τους δύο Αντιπεριφερειάρχες να αναλάβουν πρωτοβουλίες και να κάνουν πιο αισθητή την παρουσία τους στον Πειραιά. 
Είναι άχαρο να είσαι η «ουρά» του Μιχαλολιάκου και να περιμένεις να βγάλει θέμα για να αντιδράσεις. 

@Σε κάθε περίπτωση αυτές οι διαμάχες  θυμίζουν κοκορομαχίες παλαιοκομματικού τύπου