Latest News

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Τώρα πλάκα με κάνεις, ρε δήμαρχε;

Μετά τα ισόβια Παπαγεωργόπουλου, ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος βγήκε τον "αέρα" του δημοτικού ραδιοφώνου "Κανάλι 1" και διατύπωσε την εξής...


πρόταση: Να γίνει εξονυχιστικός διαχειριστικός έλεγχος σε όλους τους θεσμούς της κρατικής εξουσίας και σε όλα τα Υπουργεία και σε όλους τους Δημόσιους Οργανισμούς και στους συνδικαλιστικούς φορείς. Μάλιστα είπε πως η πάταξη της διαφθοράς και η συντριβή της γραφειοκρατίας είναι τα δύο πρώτα ζητούμενα. Χωρίς αυτά, ανάπτυξη δεν γίνεται. Και έξοδο από την κρίση δεν θα έχουμε.
Υποστήριξε δε ότι ζήτησε από την Κυβέρνηση μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, να γίνει σε βάθος δεκαετίας εξονυχιστικός διαχειριστικός έλεγχος στο Δήμο του Πειραιά και την τέως Νομαρχία, γιατί πολλές αρμοδιότητες της Νομαρχίας πέρασαν στο Δήμο. 
Ωστόσο δύο χρόνια τώρα δεν έχει γίνει κανένας έλεγχος, ενώ ο δήμαρχος προβάλλει διάφορες αστείες δικαιολογίες για την μη-πραγματοποίησή του.
Και όχι μόνο αυτό. Στο "Κανάλι 1" που με πρωτοβουλία των παρατάξεων της αντιπολίτευσης ξεκίνησε ένας έλεγχος, όχι μόνο δεν εφάρμοσε το πόρισμα των Ελεγκτών και το "έθαψε" κάτω από χαλί της αδιαφάνειας και της συγκάλυψης, αλλά έκανε τα ίδια και χειρότερα από τους προηγούμενους στο δημοτικό ραδιόφωνο.

@Ρε δήμαρχε, μήπως πρέπει να σταματήσεις το δούλεμα;