Latest News

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Ο συμπαθητικός κύριος Πρόεδρος...

Άνθρωπος χαμηλών τόνων, αρκετά συμπαθής και ευγενικός εμφανίζεται να είναι ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Ξυπολιάς. Ωστόσο, έως τώρα τουλάχιστον...
παρατηρούμε πως δεν τον βοηθούν καθόλου στο έργο του οι δημοτικοί σύβουλοι, που δεν τηρούν τον κανονισμό λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου. 
Από τη μία ο πρόεδρος έχει δίπλα του να αντιμετωπίσει έναν έμπειρο πολιτικά και πληθωρικό επικοινωνιακά δήμαρχο, όπως είναι ο Βασίλης Μιχαλολιάκος. Από την άλλη έχει και ορισμένους δημοτικούς συμβούλους να κάνουν ερωτήσεις και παρεμβάσεις εκτός κανονισμού, διακόπτοντας την ομαλή ροή της συνεδρίασης. Οι διακοπές αυτές θα μπορούσαν να δικαιολογηθούν εν μέρει από συμβούλους των παρατάξεων της αντιπολίτευσης. Ακόμα και για περιπτώσεις άνευς ουσίας όπως αυτός της Μαρίας Σταθάκη που ήθελε να μεταφέρει το προσωπικό παράπονο ενός συντρόφου από το συνδυασμό της κάτι που δεν ενδιέφερε κανέναν άλλο πλην ίσως του ενδιαφερόμενου και της ομάδας του. Εκείνο όμως που δεν γίνεται κατανοητό είναι να δυσκολεύουν το έργο του προέδρου σύμβουλοι της πλειοψηφίας, όπως συνέβη με την περίπτωση Αγγελόπουλου. Πριν καν πάρουν το λόγο οι επικεφαλής των παρατάξεων ήθελε να κάνει ερώτηση στο δήμαρχο αν θα παραταθεί η θητεία! 
@ Όλα αυτά, όμως, κάνουν να γίνεται ολοένα και πιο συμπαθητικός ο κύριος Πρόεδρος...