Latest News

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Απόντες και καθυστερημένοι...

Την εικόνα αυτή παρουσίαζε η αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, σχεδόν είκοσι λεπτά μετά από την έναρξη της αποψινής συνεδρίασης. Όπως βλέπετε στη δεξιά...
πλευρά (από άποψη χωροταξική και όχι πολιτική), όπου βρίσκονται τα έδρανα της αντιπολίτευσης είναι σχεδόν άδεια. Για την ακρίβεια κάθεται μόνο ο Γιάννης Μίχας, ενώ οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι είτε απουσίαζαν είτε είχαν καθυστερήσει να πάνε στην αίθουσα. 
Αντίθετα, στην αριστερή πλευρά (από άποψη χωροταξική και όχι πολιτική μιλάμε πάντα για να μην παραξηγηθούμε) είναι γεμάτες οι θέσεις των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας.
 Έτσι, μπορεί να ασκείται κριτική ότι οι σύμβουλοι του Δημάρχου επειδή δεν μιλάνε στις συνεδριάσεις, αλλά εκείνοι της μείζονος αντιπολίτευσης μοιάζουν να είναι είτε απόντες είτε καθυστερημένοι στο δημοτικό συμβούλιο.(σ.σ. Κάποιοι εμφανίστηκαν αργότερα στην αίθουσα του 7ου ορόφου).

 @Αυτή η σημειολογική λεπτομέρεια μπορεί να μην έχει ιδιαίτερη σημασία, αλλά την επισημάνουμε για να γνωρίζουν οι δημότες τι κάνουν όσοι στέλνουν να τους εκπροσωπούν στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης...