Latest News

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Η Ζωή είναι μικρή και λίγη...

H Ζωή Ρούσσου "έβγαινε από τα ρούχα της", όταν δεν την άφηναν με διάφορα προσχήματα να μιλήσει στο Δημοτικό Συμβούλιο. 
Τελικά κατάφερε και πήρε το λόγο, αλλά...
πάθαμε πλάκα, καθώς ήταν πολύ κατώτερη των περιστάσεων!
Μάλλον εκτέθηκε από την ερώτηση που έκανε μετά από επιμονή στο δήμαρχο Βασίλη Μιχαλολιάκο. Ρώτησε για το πρόσφατο δείπνο με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο Μικρολίμανο. Για το θέμα είχε ενημερώσει προηγμένως ο δήμαρχος, ενώ η ίδια απουσίαζε από την αίθουσα. Έτσι, περιορίστηκε να ρωτήσει γιατί απουσίαζε από το τραπέζι η υπουργός Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη. Ήταν γνωστό και στις πέτρες στο λιμάνι ότι η υπουργός δεν μπόρεσε να παραστεί στο δείπνο γιατί έλειπε σε ταξίδι στο Ισραήλ. Πάντως ο δήμαρχος δεν της χάλασε το χατήρι και της έλυσε την απορία για την απουσία της Όλγας Κεφαλογιάννη. Προφανώς ήθελε να αποφύγει διάφορες εντάσεις και σχόλια. 
Τελικά όπως φάνηκε ο λόγος που δεν την άφηναν να μιλήσει παρά τις υστερικές κραυγές της, ήταν μάλλον για να προστατεύσουν τη νεαρή δημοτική σύμβουλο. Η τελευταία εκτέθηκε με την ερώτηση που έθεσε και αν δεν την έκανε, δεν πρόκειται να έλειπε σε κανέναν. 
Με άλλα λόγια, όταν είμαστε "στα κάγκελα" για να μιλήσουμε στο δημοτικό συμβούλιο, καλό είναι να έχουμε να πούμε κάτι ουσιαστικό ή τουλάχιστον να έχουμε ενημερωθεί στοιχειωδώς για το θέμα. 
Γιατί διαφορετικά χάνουμε τον χρόνο μας που είναι πολύτιμος, καθώς η Ζωή είναι μικρή και λίγη...