Latest News

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

"Πόλεμος" Παπανδρέου- Λοβέρδου για ΔΝΤ

Ένας απρόβλεπτος «πόλεμος» έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον πρωην πρωθυπουργό και τον πρώην υπουργό. Αφορμή η αποκάλυψη που έκανε ο πρόεδρος...
της ΡΙΚΣΣΥ Ανδρέας Λοβέρδος ότι έξι υπουργοί της κυβέρνησης Παπανδρέου διαφώνησαν με τη συμμετοχή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στο μηχανισμό διάσωσης.
Μιλώντας στην εκπομπή της ΝΕΤ «Η άλλη όψη» ο Ανδρέας Λοβέρδος υποστήριξε πως ο κ. Παπανδρέου, ο κ. Παπακωνσταντίνου και η πρώην υπουργός Οικονομίας Λούκα Κατσέλη ήταν οι υπαίτιοι που μπήκε η χώρα στο ΔΝΤ.
Μάλιστα, τόνισε πως στο σχέδιο αυτό αντέδρασαν τόσο ο ίδιος όσο και οι πρώην υπουργοί Γιάννης Ραγκούσης και Αννα Διαμαντοπούλου, Ευάγγελος Βενιζέλος, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και άλλοι.
Λίγες ώρες αργότερα το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση κατά του Ανδρέα Λοβέρδου.
Ο κ. Παπανδρέου κατηγορεί τον πρώην υπουργό του για «ρήξη με την αλήθεια» και τον χαρακτηρίζει ουσιαστικά υποκριτή. Του θυμίζει επίσης ότι όλες οι αποφάσεις ελήφθησαν ομόφωνα από το υπουργικό συμβούλιο.
Θέση στην «κόντρα»πήρε και η Λούκα Κατσέλη η οποία επιτέθηκε με βαρύτατους χαρακτηρισμούς εναντίον του Ανδρέα Λοβέρδου.