Latest News

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Γιατί δεν μπορεί να τραγουδήσει ο Γ. Κότσιρας

Ο γνωστός ερμηνευτής Γιάννης Κότσιρας μίλησε για την απόφασή του να μην εμφανιστεί φέτος κανένα μαγαζί και αποκάλυψε πως ένας από τους λόγους είναι πως δεν έχει μπορέσει να ξεπεράσει το χαμό του...

Δημήτρη Μητροπάνου.

Κότσιρας: Δεν τραγουδάω γιατί δεν έχω ξεπεράσει το θάνατο του Δημήτρη Μητροπάνου Ο τραγουδιστής είπε ότι δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το θάνατο του μεγάλου Ελληνα ερμηνευτή και αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να απέχει φέτος από τις πίστες. «Ήταν ένας από τους λόγους" δήλωσε ο Γιάννης Κότσιρας μιλώντας μιλώντας στη Real News. 
"Ο Μητροπάνος ήταν ένας ήρωας για μένα. Ένας φωτεινός ήρωας, ένα άσπιλο πρόσωπο με απόλυτες θέσεις, ιδεολογικές, κοινωνικές και αθλητικές» τονίζει ο Γιάννης Κότσιρας και προσθέτει : «Επειδή η προσωπική μου σχέση με τον συγκεκριμένο άνθρωπο ήταν πολύ δυνατή και με όλη την οικογένειά του είναι μία απώλεια που δεν έχω ξεπεράσει και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω». Υπογράμμισε επίσης πως παρά το γεγονός ότι είχαν αρκετές διαφωνίες μεταξύ τους σε πολλά θέματα, αυτές λειτουργούσαν δημιουργικά και έκαναν τη σχέση τους ακόμη πιο ζεστή.