Latest News

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Οι δύο όψεις των παιδικών χαρών {ΦΩΤΟ}

Φαίνεται πως εκτός από τα νομίσματα και οι παιδικές χαρές έχουν δύο όψεις! Αυτό τουλάχιστον αποκαλύπτει ο Ιωσήφ Βουράκης, ο οποίος παρουσιάζει με...
φωτορεπορτάζ την κατάσταση δύο παιδικών χαρών στο Δήμο Πειραιά. Μπορεί να απέχουν μόλις λίγα μέτρα, αλλά εμφανίζουν τελείως διαφορετική εικόνα.

Ο ίδιος σημειώνει στη σελίδα του "Reportaz Net" στο Facebook τα εξής: 
"Στην πάνω φωτογραφία ειναι η καινούργια παιδική χαρα που εγκαινιάστηκε προχτές πίσω απο τον Αγιο Βασίλη!
Η κάτω αριστερά ειναι η παιδική χαρα στο ακριβώς πίσω στενό, παρατημενη και κατηλειμενη απο κάποια κυρία με το έτσι θέλω για να βάζει τις γάτες της, και η κάτω δεξιά ειναι στην πλατεία Πηγαδας ,διαλυμένη και αυτη!
Ωραια τα εγκαίνια, οι γιορτές και τα μεγάλα λόγια του δημάρχου! Δεν μας έχει πει όμως πόσες πλατείες και παιδικές χαρές έχουνε διαλύσει και πόσες έχουν ρημαξει! Βέβαια το να συντηρήσεις μια παιδική χαρα δεν μπορείς να το παρουσιάσεις σαν έργο στο επόμενο βιογραφικό σου.
Για άλλη μια φορα όλοι οι Πειραιωτες ευχαριστούμε για τον οργασμο έργων (όπως έχει πει ο δήμαρχος) που γίνονται στην πόλη μας..."

@ Πάντως το θέμα των παιδικών δεν μπορείς να πεις ότι τα έχει πάει άσχημα η δημοτική αρχή, αν και παραμένει το σύνθημα "Δήμαρχε ζούμε τον παιδότοπο να δούμε..."