Latest News

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Που είναι το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, οεο;

Α, μη τι άλλο θα πρέπει να το διασκέδασαν με την καρδιά τους όσοι Πειραιώτες πήγαν στο Πασαλιμάνι για να δουν το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου...
της πόλης.
 Η εορταστική τελετή είχε πολύ πλάκα και δεν έλειψαν τα παρατράγουδα, αν και ήταν πολυδιαφημισμένη η έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στον Πειραιά.
Οι Πειραιώτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου ήταν ελάχιστοι. Όμως κανείς δεν περίμενε πως δεν θα ήταν εκεί ούτε το ίδιο το δέντρο!
Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο δεν ήταν στη θέση του, καθώς παρουσιάστηκε-λέει- ένα πρόβλημα με τον γερανό. Αν και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά για την... εξαφάνιση του, όπως συμβαίνει συνήθως στα ανεξιχνίαστα εγκλήματα. 
Ο δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος δεν πίστευε στα μάτια του, όταν αντί για το κανονικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο του έφεραν να ανάψει ένα άλλο μικρότερο δεντράκι. Τώρα το τι μπορεί να σκεφτόταν, κανείς δεν το ξέρει. 
Πολύ περισσότερο να τα γράψει, γιατί είναι ακατάλληλα για ανηλίκους και όπως είναι γνωστόν εδώ μας διαβάζουν και μικρά και μεγάλα παιδιά.

@ Άντε και του χρόνου, αλλά που ήταν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, οεο;