Latest News

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Το φιάσκο με το δέντρο της ζωής...

Με μεγάλη επιτυχία-μεγαλύτερη δεν γίνεται! - πραγματοποιήθηκε (;) η χριστουγεννιάτικη γιορτή "ένα δέντρο ζωής" για τα παιδιά όλων των σχολείων της πόλης. Κάπως έτσι μπορεί να ξεκινούσε το δελτίο τύπου του Δήμου Πειραιά, το οποίο δεν...

λάβαμε ποτέ!
Προφανώς επέλεξαν να μην το στείλουν, καθώς αυτή η εορταστική εκδήλωση είναι σαν να μην έγινε στο Πασαλιμάνι. Κι αυτό γιατί τα παιδιά των σχολείων του Πειραιά γύρισαν την πλάτη  στη δημοτική αρχή και δεν έκαναν την εμφάνισή τους στην πλατεία Κανάρη,το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου από τις 16.00 έως τις 18.00. Παρά το γεγονός ότι ήταν καλεσμένα για να ολοκληρώσουν τον στολισμό του δέντρου και παράλληλα να προσφέρουν τρόφιμα για την ενίσχυση των οικονομικά αδύναμων οικογενειών.
Πάντως το στόλισμα του «δέντρου ζωής» είχε μεγάλη επιτυχία, καθώς συζητείται παντού στον Πειραιά. Όλοι μιλούν για την εκδήλωση- φιάσκο! Τα παιδιά των σχολείων της πόλης έστησαν στους διοργανωτές - αν και εν μέρει συνέβη και το αντίστροφο- με απαοτέλεσμα να μην πάτησε άνθρωπος στην εκδήλωση, που είχε πολυδιαφημιστεί από το Δήμο Πειραιά.

Όπως λένε οι κακές γλώσσες, κάποια στιγμή εμφανίστηκε ο δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος μαζί με τα εγγόνια του, αλλά όπως ήρθε, είδε και απήλθε. Τώρα γιατί έφυγε τόσο γρήγορα από την πλατεία Κανάρη οι απόψεις διίσταται.  Κάποιοι ίσως πουν πως μπορεί να έφυγε επειδή κοκκίνησε από τα καλά λόγια που του είπαν όσοι τον είδαν, άλλοι λένε ότι απεχώρησε αμέσως μόλις αντελήφθηκε το φιάσκο. 
Ο καθένας μπορεί να πιστέψει ό,τι θέλει ελεύθερα...

@ Μα καλά αυτοί οι "εθελοντές" τι κάνουν στο Δήμο Πειραιά;