Latest News

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Ακριβό μου παγοδρόμιο...

Είναι αδιανόητο την εποχή των περικοπών και της σκληρής λιτότητας, να αναγκάζονται οι γονείς να πληρώσουν το εξωφρενικό για «δημοτική» δράση ποσό των 7 ευρώ την ώρα, για να διασκεδάσουν τα παιδιά στο παγοδρόμιο... του Πειραιά. 
 Το θέμα συζητήθηκε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, με τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης να αντιδρούν έντονα και δικαιολογημένα για τα τσουχτερά εισιτήρια στο παγοδρόμιο.
Οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας αρκέστηκαν να πουν ότι έχει κλείσει η συμφωνία με τον επιχειρηματία. Ο τελευταίος είναι ίσως ο μόνος που θα ωφεληθεί από τη λειτουργία του παγοδρόμιου. Όχι μόνο θα καταλάβει ένα τεράστιο δημοτικό χώρο, χωρίς να δώσει ούτε ένα ευρώ, αλλά ο δήμος θα του παραχωρεί ρεύμα δωρεάν αλλά και προσωπικό για να καθαρίζει τον χώρο! 
Επιπλέον θα έχει τη δυνατότητα να διαθέσει πολλά από τα περίπτερα που θα στηθούν όπου επιθυμεί. 
Μάλιστα-λέει- ο επιχειρηματίας θα διαθέσει στο δήμο 1.400 εισιτήρια  (700 των 4 ευρώ και 700 των 7 ευρώ) με την δημοτική αρχή να δηλώνει ότι θα τα μοιράσει σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους για να τα δώσουν στους υποψήφιους ψηφοφόρους τους, λες και οι εορταστικές εκδηλώσεις δεν αφορούν όλους τους δημότες.

@ Με λίγα λόγια, ο δήμος Πειραιά φροντίζει να θησαυρίσει ο επιχειρηματίας και την πληρώνουν  οι γονείς και τα παιδιά τους που δύσκολα θα μπορέσουν να χαρούν τα Χριστούγεννα στον Πειραιά...