Latest News

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Έλαμψε δια της απουσίας της η Πασχαλίνα Καλαγιά


Είναι γνωστό -δεν το κρύβουμε άλλωστε- ότι στην Πασχαλίνα Καλαγιά έχουμε μια αδυναμία, αν και δεν την γνωρίζουμε προσωπικά. 
Ωστόσο αν αληθεύει αυτό που λέγεται κάτω στο λιμάνι, τότε δεν μπορούμε να μην...
γράψουμε κάτι. 
Στην εκδήλωση-φιάσκο για το "δέντρο της ζωής" δεν παρέστη ούτε η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά Πασχαλίνα Καλαγιά, η οποία είχε αναλάβει την διοργάνωση. 
 Όπως λένε οι κακές γλώσσες, μπορεί ο δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος να έκανε ένα σύντομο πέρασμα σαν γκεστ σταρ, αλλά δεν είδαν καθόλου την Πασχαλίνα Καλαγιά στην πλατεία Κανάρη. Κρατάμε μια μικρή επιφύλαξη γιατί η εκδήλωση είχε δίωρη διάρκεια. Το βέβαιο είναι ότι την ώρα που πέρασε ο δήμαρχος δεν ήταν εκεί την πρόεδρο της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης. Αυτό τουλάχιστον λένε αυτόπτες μάρτυρες οι οποίοι είδαν και στέλεχος του Δήμου με τη συνοδό του, οι οποίοι έφυγαν αμέσως μόλις αποχώρησε ο δήμαρχος. 

Εκείνο όμως που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι ότι η εκδήλωση δεν ήταν πετυχημένη. Κι αυτό όχι τόσο για την ανύπαρκτη προσέλευση του κόσμου και των παιδιών από τα σχολεία της πόλης, αλλά κυρίως γιατί η εκδήλωση είχε μια σημαντική κοινωνική διάσταση. 
Έπρεπε, λοιπόν, να διοργανωθεί καλύτερα, ώστε να μπορέσει να πετύχει τον σκοπό της που ήταν να συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης για όσους συνανθρώπους μας έχουν ανάγκη. 

@Ίσως γι' αυτό κάνει να φαίνεται μεγαλύτερη η απουσία της Πασχαλίνας Καλαγιά που μπορεί να οφείλεται σε οποιοδήποτε λόγο...