Latest News

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Ο Σεραφείμ, οι ομοφυλόφιλοι και ο Καραμανλής

Για όλους και για όλα εκτός από τα εκκλησιαστικά του καθήκοντα, μίλησε ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Crash. Αρχικά δήλωσε σχετικά με τον...

...Κώστα Καραμανλή ότι ήταν συμφοιτητές στο ίδιο έτος στη Νομική Σχολή Αθηνών. «Βγαίναμε, πίναμε καφέ μαζί, συζητούσαμε επί ώρες. Μιλούσαμε και μετά τη Νομική», τόνισε. 
Στην συνέχεια συμπλήρωσε ότι με τα χρόνια ο κ. Καραμανλής άλλαξε, τον προβλημάτισε λέγοντας χαρακτηριστικά πως «όταν ανέλαβε πρωθυπουργός και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις δεν ήταν το παιδί που γνώρισα». «Ο Κώστας Καραμανλής προσπάθησε να κάνει κάτι με τους Ρώσους, αλλά τον έφαγαν στη στροφή οι Αμερικανοί», είπε. «Αγαπώ απέραντα τους ομοφυλόφιλους ως ανθρώπους» Ο Μητροπολίτης Σεραφείμ μίλησε μεταξύ άλλων και για την ομοφυλοφιλία, λέγοντας πως αγαπά τους ομοφυλόφιλους ως ανθρώπους ωστόσο θεωρεί ότι ζουν μια δυστυχισμένη ζωή, έστω και αν χαμογελάνε και προσποιούνται ότι είναι ευτυχισμένοι. 
Όπως επισήμανε, «ζούνε μια πληρέστατη διαστροφή της σεξουαλικότητας. Γίνεται και μια παράχρησις των ανθρωπίνων σωματικών οργάνων. Δεν είναι δυνατόν να μετατρέπεται ένα όργανο που αποβάλλει περιττώματα από το σώμα σε ερωτικό πεδίο. Αυτό αποτελεί πλήρη διαστροφή της ανθρώπινης ψυχής».