Latest News

Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Δεν υπάρχει το "Κανάλι 1"


Μπορεί το "Κανάλι 1" να μην περιλαμβάνεται στις λίστες με τις ακροαματικότητες των ραδιοσταθμών της Αττικής, αλλά προκαλεί εντύπωση το να μην υπάρχει καν στο νέο σχήμα...

της διοίκησης του Δήμου Πειραιά. 

Στην ανακοίνωση με τα ονόματα των νέων αντιδημάρχων και των εντεταλμένων συμβούλων δεν γίνεται καμία αναφορά για τη διοίκηση της ΔΗΡΑΠ. 

Αυτό μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα, αφού η σχετική ανακοίνωση μπορεί να γίνει το επόμενο διάστημα. Ωστόσο, δεν παύει να προκαλεί ερωτηματικά το γεγονός ότι ανακοινώθηκε το νέο σχήμα διοίκησης του Δήμου, χωρίς τη ΔΗΡΑΠ. 
Η αλήθεια είναι ότι η νυν διοίκηση έχει αποτύχει, καθώς δεν μπόρεσε να υλοποιήσει ούτε την εξαγγελία της δημοτικής αρχής για πειραιοκεντρικό ραδιόφωνο. 
Απλά συνεχίζει με αυτόματο πιλότο τη διαχείριση της αποτυχημένης προηγούμενης διοίκησης με κάποιες κακόγουστες προσθήκες στα αθλητικά. 
Το δημοτικό ραδιόφωνο δεν δίνει βήμα στις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις, ενώ έχει εντάξει και την ώρα του δημάρχου. Στην ουσία η διοίκηση της ΔΗΡΑΠ είναι ανύπαρκτη εδώ και ενάμιση χρόνο, καθώς δεν έχει μπορέσει ν' ανακοινώσει καν το πρόγραμμα του σταθμού!

@ Μιλάμε πως δεν υπάρχει το "Κανάλι 1"...