Latest News

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Τα έκαναν θάλασσα με το "Κανάλι 1"

Αλήθεια τι σχέση μπορεί να έχουν οι παραλίες του Πειραιά με τους εργαζόμενους στο δημοτικό ραδιόφωνο "Κανάλι 1"; Κι όμως μπορεί και τα δύο να χωρέσουν...

στην ίδια ανακοίνωση! 
Την εξέδωσε ο συνδυασμός "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, που κατάφερε να συνδέσει την είδηση με την ακύρωση της απόφασης για την παραχώρηση σε ιδιώτη των δύο παραλιών με τους απλήρωτους εργαζόμενους στο "Κανάλι 1".
Στην αρχή της ανακοίνωσης αποκαλύπτεται:


 "Οι προσφυγές που η «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ» κατέθεσε κατά των αποφάσεων της πλειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Πειραιά, με τις οποίες παραχωρήθηκε η χρήση των παραλιών ΒΟΤΣΑΛΑΚΙΑ και ΦΡΕΑΤΤΥΔΑΣ σε ιδιώτες, έγιναν δεκτές, με αποτέλεσμα την ακύρωση των αποφάσεων παραχώρησής τους. "

Στο τέλος σημειώνει: 


"Αν και ο κ. Δήμαρχος συνηθίζει να διακηρύσσει ότι κανένας εργαζόμενος στο Δήμο δεν πρέπει να μένει απλήρωτος , παρόλα αυτά στους εργαζόμενους στο ΚΑΝΑΛΙ 1 οφείλονται δεδουλευμένες αποδοχές 2 ½ μηνών. 
Στις δύσκολες οικονομικές για όλους/ες συνθήκες που βιώνουμε, πρώτη προτεραιότητα επιβάλλεται να είναι η διασφάλιση της πληρωμής των μισθών των εργαζομένων ακόμη και σε βάρος άλλων υποχρεώσεων ή επιλογών.
Καλούμε λοιπόν τον κ.Δήμαρχο και τους υπεύθυνους των οικονομικών του Δήμου να καταβάλουν άμεσα τους οφειλόμενους μισθούς." 


Μάλλον  τα έκαναν θάλασσα με την ανακοίνωση για τις παραλίες και το Κανάλι 1".


@ Η φωτογραφία με τις κοπέλες να μπερδεύουν τα μπούτια τους μέσα στη πλαστική βάρκα μοιάζει άσχετη αλλά είναι δροσερή...