Latest News

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Το σεξ και οι κίνδυνοι στην παραλία

Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το αγόρι σου; Ναι αλλά ας αφήσουμε τη θάλασσα στην άκρη, ή καλύτερα την παραλία. Οι ειδικοί προειδοποιούν τις γυναίκες:


Μην κάνετε σεξ στην παραλία δίχως προφυλάξεις γιατί τα “παιχνίδια” στην άμμο είναι εξαιρετικά επικίνδυνα και μπορούν να πλήξουν μια γυναίκα για ολόκληρη τη ζωή της.

Τον Σεπτέμβρη οι γυναικολόγοι έχουν να αντιμετωπίσουν πλήθος ασθενειών που κόλλησαν γυναίκες, οι οποίες μολύνθηκαν κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, γιατί εκτέθηκαν δίχως προφυλάξεις στα ερωτικά παιχνίδια, της παραλίας. Μάλιστα το γεγονός, όπως αναφέρουν οι ειδικοί, ότι οι περισσότερες από τις μολύνσεις αυτές γίνονται αντιληπτές εβδομάδες η και μήνες αργότερα, θα πρέπει να το γνωρίζει κάθε γυναίκα και να παίρνει τα μέτρα της.
Πολλές είναι εκείνες οι γυναίκες που αγνοούν το γεγονός ότι ο κίνδυνος μιας μόλυνσης δεν υπάρχει μόνο στην ευκαιριακή σεξουαλική επαφή χωρίς προφυλακτικό, αλλά και στην έκθεση στην άμμο, στην θάλασσα, στην πισίνα, αλλά ακόμη και σε μια βρεγμένη πετσέτα...
@Με λίγη προσοχή, λοιπόν, και λαμβάνοντας τις απαραίτητες προφυλάξεις μπορείτε να χαρείτε τον έρωτα και τις διακοπές μας χωρίς δυσάρεστες επιπτώσεις...