Latest News

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Δείτε με τη στάση έκαναν σεξ οι δεινόσαυροι...

Όταν έχεις το μέγεθος μιας πολυκατοικίας –και ακόμη περισσότερο ένα πέος μήκους 3 μέτρων– το σεξ δεν είναι εύκολη υπόθεση. Η διαδικασία του ζευγαρώματος των δεινοσαύρων έχει...
 απασχολήσει επί μακρόν τους επιστήμονες.

Η μόνη ενδεδειγμένη στάση πρέπει να ήταν αυτή που προτιμούν σήμερα οι σκύλοι. Κάποιοι μελετητές ωστόσο διαφωνούν θεωρώντας ότι τα προϊστορικά ζώα απολάμβαναν τις «ιδιαίτερες» στιγμές τους στο νερό.

Κοινή στάση σε όλα τα είδη

Οι περιορισμοί που θέτουν οι εκτιμώμενες διαστάσεις και το βάρος του σώματος των δεινοσαύρων στις εναλλακτικές ως προς την απόλαυση του σεξ κάνουν τους ειδικούς να πιστεύουν ότι η στάση του ζευγαρώματος ήταν κοινή σε όλα τα είδη.

«Όλοι οι δεινόσαυροι χρησιμοποιούσαν βασικά την ίδια στάση για να ζευγαρώσουν» υποστηρίζει η Δρ Μπέβερλι Χάλστεντ, από τους πρώτους μελετητές που ασχολήθηκαν με το ζήτημα. «Το αρσενικό καβαλίκευε το θηλυκό από πίσω, έβαζε τα μπροστινά του πόδια στους ώμους της, ανέβαζε το ένα πίσω του πόδι στην πλάτη της και στριφογύριζε την ουρά του κάτω από τη δική της».

Η Κρίστι Κάρι Ρότζερς, επίκουρη καθηγήτρια Βιολογίας και Γεωλογίας στο Κολέγιο Μακάλιστερ της Μινεσότα συμφώνησε με αυτή την άποψη μιλώντας στο Discovery Channel. «Η πιθανότερη στάση για να έχουν σεξουαλική επαφή είναι με το αρσενικό πίσω από το θηλυκό ή επάνω από το θηλυκό αλλά από πίσω της» υπογράμμισε. «Οποιαδήποτε άλλη στάση είναι αδύνατον να υποστηριχθεί».