Latest News

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Οι περιφέρειες των αρχηγών


Αρχίζει και ξεκαθαρίζει το τοπίο σχετικά με τις περιφέρειες που θα κατέλθουν υποψήφιοι οι αρχηγοί των...



...κομμάτων.

Δεδομένη είναι η κάθοδος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλου στην Α’ Θεσσαλονίκης και στο Ηράκλειο. Δεδομένη επίσης θεωρείται η κάθοδος του Αντώνη Σαμαρά στη γενέτειρά του τη Μεσσηνία, ενώ δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί ακόμη η δεύτερη περιφέρεια στην οποία θα είναι υποψήφιος.

Πληροφορίες που δημοσιεύει το Έθνος, αναφέρουν ότι θα επιλέξει κάποια από τις ακριτικές περιοχές.

Αδιευκρίνιστο παραμένει ποια θα είναι η δεύτερη περιφέρεια, εκτός από τη Β’ Αθηνών, στην οποία θα κατέλθει η Αλέκα Παπαρήγα, στις προηγούμενες εκλογές ήταν υποψήφια στην Α’ Θεσσαλονίκης.
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης θα είναι υποψήφιος στη Β’ Αθηνών και την Α’ Θεσσαλονίκης, ενώ ο Αλ. Τσίπρας θα κατέλθει στην Α’ Αθηνών και σε μία από τις περιφέρειες της Άρτας ή της Καβάλας από τις οποίες έλκει την καταγωγή του.

Ο Φώτης Κουβέλης θα είναι υποψήφιος στη Β’ Αθηνών και στην εκλογική περιφέρεια Τρικάλων. Η κ. Ντόρα Μπακογιάννη θα κατέλθει στο Ηράκλειο και στη Β’ Αθηνών. Στη Β’ Αθηνών θα είναι υποψήφιος και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π. Καμμένος, τέλος η κ. Κατσέλη θα είναι υποψήφια στη Β’ Αθηνών και πιθανότατα στην Ξάνθη.