Latest News

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Βροχερός καιρός από το Μ.Σάββατο

Η έξοδος ξεκίνησε με σύμμαχο τον καλό καιρό. Η θερμοκρασία σήμερα Μ. Παρασκευή κυμάνθηκε...

...σε κανονικά για την εποχή επίπεδα και τους ανέμους να πνέουν με ένταση 3-5 μποφόρ και το βράδυ στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Λίγες βροχές αναμένονται στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά από το μεσημέρι και μετά.


Το σκηνικό του καιρού αλλάζει το Μ.Σάββατο με μικρή πτώση της θερμοκρασίας, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5-7 και τοπικά είναι πιθανό να φτάσουν και τα 8 μποφόρ. Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.

Σε μικρή πτώση θα είναι η θερμοκρασία και την Κυριακή του Πάσχα με τους ανέμους, ωστόσο, στα πελάγη να εξασθενούν κυρίως από το βράδυ και θα πνέουν με ένταση 5-7 μποφόρ. Βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται κυρίως τις απογευματινές ώρες στα βόρεια, στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα.

Τη Δευτέρα του Πάσχα αναμένεται μικρή άνοδος της θερμοκρασίας και οι άνεμοι θα πνέουν 4-6 μποφόρ. Στα δυτικά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου αναμένονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές. Βροχές πιθανώς να σημειωθούν στα ορεινά.