Latest News

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Το παρασκήνιο της παραίτησης Βλαχάκου




Η παραίτηση του Νίκου Βλαχάκου από τη θέση του γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου...

..
.θα συζητηθεί στη σημερινή συνεδρίαση που προγραμματίζεται να ξεκινήσει στις 5.00 το απόγευμα. Ο Νίκος Βλαχάκος  παραιτήθηκε  από γραμματέας και ανεξαρτητοποίηθηκε από τον συνδυασμό του Πέτρου Μαντούβαλου  με τον οποίο εκλέχθηκε στις εκλογές του Νοέμβρη.

Αν και η δήλωση του Νίκου Βλαχάκου από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου, ήταν λιτή και περιεκτική, ο λόγος που τον οδήγησε στην "έξοδο" από τον συνδυασμό του "Πειραιάς-Πόλη Θρύλος" είναι ότι ο Πετράν όρισε επικεφαλής τον Χρήστο Βουγιουκλάκη, μετά την παύση του από το γενικό γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, ώσπου να υπάρξει οριστική δικαστική απόφαση για την εμπλοκή του ή μη στο παραδικαστικό κύκλωμα.
Μετά την ανεξαρτητοποίηση του Νίκου Βλαχάκου, ο συνδυασμός «Πειραιάς-Πόλη Θρύλος» μένει με τους 3 από τους 5 εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους του.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά την δήλωση ανεξαρτητοποίησης του, ο δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος δήλωσε από το βήμα του συμβουλίου πως βλέπει θετικά την παραμονή του στη θέση του γραμματέα. Οι σύμβουλοι του Πέτρου Μαντούβαλου αντέδρασαν και το δημοτικό συμβούλιο θα προχωρήσει στην ανάδειξη νέου γραμματέα.