Latest News

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Γιώργο, θα πεις (και) στον Πειραιά "ΠΑΜΕ" ;


Ιδιαίτερη αδυναμία στον Πειραιά φαίνεται πως έχει ο Γιώργος Παπανδρέου, καθώς έχει επισκεφθεί ουκ ολίγες φορές το μεγάλο λιμάνι κατά το πρόσφατο παρελθόν, εκφράζοντας την αγάπη του στους κατοίκους και τη συμπαράσταση του στους αιρετούς άρχοντες της περιοχής. Για να δούμε τώρα ως πρωθυπουργός ο Γ. Παπανδρέου, αν βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν χωρίς την ουσιαστική βοήθεια -τουλάχιστον έως τώρα- από την κεντρική εξουσία.
Οι Πειραιώτες περιμένουν ν' ακούσουν από το Γιώργο να τους λέει ΠΑΜΕ!

Με την ευκαιρία να θυμίζουμε την παρουσία του Γιώργου Παπανδρέου στις κινητοποιήσεις των αγροτών της Κρήτης στο λιμάνι του Πειραιά, τότε που τα ΜΑΤ τον υποδέχθηκαν με...δακρυγόνα.
Μιλάμε για αξέχαστες ιστορικές στιγμές...

Μια απο τις τελευταίες του προεκλογικές του επισκέψεις ήταν στην επιχείρηση MARCOPUMPS, με το δήμαρχο Πειραιά Παναγιώτη Φασούλα να υποδέχεται θερμά τον τότε αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και σημερινό πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

Ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου αγαπάει ιδιαίτερα και το Κερατσίνι, όπου παρέθεσε το "τελευταίο" του γεύμα στους δημοσιογράφους πριν τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου σε ψαροταβέρνα της Χαραυγής. Κάτι ανάλογο είχε κάνει και στις εσωκομματικές διαδικασίες για την ανάδειξη προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ., καθώς είχε κάνει το τραπέζι σε παράγοντες του Πειραιά & δημοσιογράφους σε ταβέρνα στα Ταμπούρια.