Latest News

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Λεωφορείο δεν μπορούσε να περάσει από παράνομα παρκαρισμένα ΙΧ μπροστά από την Αστυνομία! (FOTO REPORTAZ NET)

Λεωφορείο γεμάτο εβιβάτες"κόλλησε" σε ώρα αιχμής στο κέντρο του Πειραιά, καθώς δεν μπορούσε να περάσει από τα παράνομα  παρκαρισμένα αυτοκίνητα ΙΧ μπροστά από το κτήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης. ΔΕΙΤΕ ΤΟ FOTO REPORTAZ NET

Μέρα μεσημέρι. Στη συμβολή των Ηρώων Πολυτεχνείου και Τσαμαδού, στο κέντρο της πόλης, μπροστά από την Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά. 
Τα παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα "εμποδίζουν" λεωφορείο της γραμμής να συνεχίσει το δρομολόγιο του, με αποτελέσμα να προκληθεί κυκλοφοριακό "έμφραγμα" στο κέντρο της πόλης, 
καθώς οι διερχόμενοι οδηγοί δεν μπορούσαν να περάσουν προς την Τσαμαδού.

Ο οδηγός του λεωφορείου προσπαθούσε απαγνωσμένα να στρίψει, κάνοντας μανούβρες ακριβείας. Ωστόσο το όχημα δεν χωρούσε να περάσει ανάμεσα από τα κατασχεμένα ή δεσμευμένα οχήματα που είναι παρακαρισμένα έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση (το κτήριο δε διαθέτει γκαράζ!) στη δεξιά πλευρά της Τσαμαδού, αλλά  και στο παράνομα παρακαρισμένο λευκό ΙΧ στην αριστερή πλευρά μπροστά από το πολυκατάστημα Notos Galleries.  

Το παράνομα παρκαρισμένο λευκό ΙΧ στην αριστερή πλευρά της Τσαμαδού φαίνεται πως δεν ... ενόχλησε κανένας, αφού ούτε τις πινακίδες πήραν, ούτε ήρθε κάποιος γερανός να το σηκώσει από το δρόμο...


Το περιστατικό καταγράφηκε από το Reportaz Net μετά την πρόσφατη συνάντηση του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη με τον νέο υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, ο οποίος μοίρασε υποσχέσεις ότι θα αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά το κυκλοφοριακό  κι έθεσε άμεσα τα επόμενα βήματα με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα"!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ 
 ΠΕΙΡΑΙΑΣ: "Τέλος" παράνομο εμπόριο & κυκλοφοριακό! - Όταν ο Μώραλης συνάντησε τον Χρυσοχοϊδη... - REPORTAZ NET



Ανάλογα περιστατικά είναι μια καθημερινότητα στους δρόμους στο κέντρο της πόλης, αλλά ουδείς θα περίμενε το κυκλοφορικό πρόβλημα να δημιουργούνταν με τα αυτοκίνητα μπροστά από την Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά. Εδώ τώρα αποκαλύπτεται ότι τελικά είναι μύθος ο ισχυρισμός - άλλοθι των αρμοδίων και μη, περί έλλειψης προσωπικού για αυστηρότερη αστυνόμευση, καθώς πάντα υπάρχει αστυνομικός στην είσοδο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά, αλλά τελικά δεν αντιμετωπίστηκε το πρόβλημα του παράνομου παρκαρισμένου αυτοκινήτου.


 

@Με απλά λόγια,  το κυκλοφοριακό στον Πειραιά δεν πρόκειται να λυθεί ούτε με δηλώσεις- ευχολόγια, ούτε με δελτία τύπου ούτε με συναντήσεις, αλλά χρειάζεται να δημιουργηθούν νέα γκαράζ και θέσεις στάθμευσεις στο στο κέντρο της πόλης. 
Αλλοιώς, θα παίζεται κάθε μέρα το "δεν περνάς κυρά Μαρία, δεν περνάς από τα παρκαρισμένα ΙΧ ακόμα και μπροστά από την Αστυνομία!