Latest News

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: "Τέλος" παράνομο εμπόριο & κυκλοφοριακό! - Όταν ο Μώραλης συνάντησε τον Χρυσοχοϊδη...

Παρελθόν αναμένεται ν' αποτελούν οι τριτοκοσμικές εικόνες με τους παράνομους μικροπωλητές στο λιμάνι του Πειραιά, ενώ φαίνεται να λύνεται και το κυκλοφοριακό στο κέντρο ...
της πόλης!

Το τέλος στο παράνομο εμπόριο και το κυκλοφοριακό στον Πειραιά φαίνεται να έρχεται μετά τη νέα "επαφή" που είχε ο Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης, ο οποίος συναντήθηκε σήμερα με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Mιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Κατά τη διάρκεια  της συνάντησης οι κ.κ. Μώραλης και Χρυσοχοΐδης συζήτησαν θέματα που αφορούν στην ασφάλεια και στην ευνομία του Πειραιά. 

Όπως ανακοινώθηκε από το Δήμο Πειραιά, ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Υπουργό για τις αρνητικές επιπτώσεις που επιφέρει στην πόλη η υποστελέχωση των αστυνομικών τμημάτων η οποία  αγγίζει το 50%, καθώς και η συγχώνευση  αστυνομικών τμημάτων στην περιοχή. 

Συζήτησαν επίσης για το παρεμπόριο και τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν, προκειμένου αυτό το διαχρονικό φαινόμενο να εξαλειφθεί, ενώ μίλησαν και  για το κυκλοφοριακό πρόβλημα του Πειραιά και για τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν προκειμένου να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά. 

Μετά τη συνάντηση, ο Δήμαρχος δήλωσε χαρακτηριστικά: 

"Οφείλω να εκφράσω την ικανοποίηση μου,  καθώς δεν μείναμε στη συζήτηση ή σε ευχολόγια, αφού ο κ. Χρυσοχοΐδης έθεσε άμεσα τα επόμενα βήματα με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα"!


Ελα δεν το πιστεύω!