Latest News

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

"Άλλος Δρόμος" στην επικοινωνία του Δήμου Κερατσινίου! Ξέχασαν τα ονόματα του Προεδρείου και των Επιτροπών


Με καθυστέρηση τριών ημέρων ανακοινώθηκε ότι ορκίστηκε ο δήμαρχος Κερατσινίου- Δραπετσώνας και το νέο δημοτικό συμβούλιο της πόλης στην παραλιακή ζώνη των Λιπασμάτων, με παρουσία πλήθους κόσμου, στην πλευρά του Κράκαρη...

το περασμένο Σάββατο το βράδυ!

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε σήμερα Τρίτη από τον Δήμο Κερατσινίου- Δραπετσώνας, "οι νέοι αιρετοί ορκίστηκαν άλλοι με θρησκευτικό και άλλοι με πολιτικό όρκο και στη συνέχεια υπέγραψαν μέσα σε πανηγυρικό και γιορταστικό κλίμα".

Ο Δήμαρχος Χρήστος Βρετάκος υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, στον χαιρετισμό του τις βασικές προτεραιότητες και τους στόχους που έχει η νέα Δημοτική Αρχή και ευχήθηκε σε όλους και όλες καλή και δημιουργική θητεία, με βάση τον διάλογο και την εποικοδομητική κριτική.
Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» βουλευτές της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και εκπρόσωποι φορέων, συλλογικοτήτων, ομάδων και οργανώσεων της περιοχής.

Τέλος, την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, εκλέχθηκε ο πρόεδρος, ο αντιπρόεδρος και ο γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, όπως σημειώνεται πάντα στην καθυστερημένη ανακοίνωση του Δήμου, που... ξέχασε ν' αναφέρει τα ονόματα όσων εξελέγησαν στο Προεδρείο του Δ.Σ και τις Επιτροπές, λές και θεώρησαν άνευ σημασίας να γνωρίζουν οι δημότες ...


@ Αυτός o "Αλλος Δρόμος" επικοινωνίας, σύντροφοι, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!