Latest News

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

Άντε Γεια! Παραιτήθηκε ο Αντιδήμαρχος Πειραιά Στέλιος Γαϊτανάρος (ΕΠΙΣΤΟΛΗ)

"Άντε γειά" είπε ο Στέλιος Γαϊτανάρος, ο οποίος παραιτήθηκε από τη θέση του Αντιδημάρχου...

Δημοτικής Περιουσίας, Κτηματολογίου και Μηχανολογικού – Ηλεκτρολογικού του Δήμου Πειραιά.

Στην επιστολή παραίτησής του, ο Στέλιος Γαϊτανάρος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι μετά το εκλογικό αποτέλεσμα και παρά το γεγονός ότι η θητεία της Δημοτικής Αρχής λήγει στις 31/8/2019, έκρινε πως "δεν έχει την πολιτική νομιμοποίηση να ασκεί τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου".


Ο Στέλιος Γαϊτανάρος δεν κατάφερε να επανεκλεγεί δημοτικός σύμβουλος, όπως συνέβη και με άλλα στελέχη της σημερινής διοίκησης  Πειραιά, αν και ήταν συνεπής στα καθηκοντά του στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης. 

Παράλληλα ο ίδιος φαίνεται να "πιστώνεται" δύο από τις παρεμβάσεις (διαγωνισμός για την αξιοποίηση του Πύργου Πειραιά και αντικατάσταση του δημοτικού φωτισμού με νέα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED) που διαφήμιζε προεκλογικά ο συνδυασμός "Πειραιάς Νικητής".

Αυτά λέει τώρα και ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στην σχετική ανακοίνωση, αλλά ίσως θα έπρεπε να έχουν ειπωθεί κατά την προεκλογική περίοδο με ονομαστική αναφορά στον Αντιδήμαρχο, ο οποίος ασχολήθηκε περισσότερο για να προωθήσει τα όποια έργα του τομέα του στο Δήμο, αντί να "τρέξει" για προσωπικούς ψήφους, όπως έκαναν άλλοι υποψήφιοι...

.
Ωστόσο φαίνεται πως "στην πολιτική μετράει πάντα το αποτέλεσμα, ανεξάρτητα από το πώς αυτό παράγεται και αν είναι ανάλογο της προσφοράς σου", όπως θα έλεγε και ο ίδιος...

Αυτή είναι η επιστολή παραίτησης του Στέλιου Γαϊτανάρου


@ Τελικά φαίνεται πως ο Αντιδήμαρχος παραιτήθηκε κανονικά και "δεν υπέβαλε παραίτηση, η οποία έγινε αποδεκτή από το Δήμαρχο", όπως σημειώνεται εκ παραδρομής (;) στην επίσημη ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Δήμου Πειραιά. 

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!