Latest News

Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Ασύλληπτη τραγωδία στο Μοσχάτο: 14χρονο κορίτσι έπεσε στις γραμμές του ΗΣΑΠ

Ασύλληπτη τραγωδία γράφτηκε σήμερα το μεσημέρι στο σταθμό τρένου στο Μοσχάτο, όταν ένα 14χρονο κορίτσι έπεσε...
στις γραμμές.


Ήταν λίγο μετά τις 15.00 το μεσημέρι της Πέμπτης, την ώρα που ο συρμός του ΗΣΑΠ έμπαινε στην αποβάθρα ένα νεαρό κορίτσι. Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν μόλις 14 χρόνων, έπεσε από την αποβάθρα στις ράγες με συνέπεια να παρασυρθεί από το συρμό.
Όταν πλέον οι διασώστες της πυροσβεστική και του ΕΚΑΒ έφθασαν στο τόπο του συμβάντος ήταν. Ήδη αργά για το κορίτσι. 
Αρκετή ώρα αργότερα οι 12 πυροσβέστες ανέσυραν τη σορό του παιδιού από τις γραμμές.
 Άγνωστοι παραμένουν προς το παρόν οι λόγοι για τους οποίους η 14χρονη θέλησε να κάνει πράξη αυτό το απονενοημένο διάβημα. 
Τραγικές φιγούρες οι γονείς του παιδιού που δεν γνώριζαν τι συνέβη και ενημερώθηκαν από την Αστυνομία.
 Η διέλευση των συρμών από και προς τον Πειραιά έχει προς το παρόν διακοπεί...

Σοκαριστικές λεπτομέρειες

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν αστυνομικές πηγές, δίπλα στο κινητό της 14χρονης βρέθηκε ένα σημείωμα, το οποίο είχε γράψει η ίδια, και μέσα στο οποίο ζητούσε να παραδοθεί σε συγκεκριμένο πρόσωπο (όχι στους γονείς της).
Πληροφορίες επίσης κάνουν λόγο για μια μεγάλη ερωτική απογοήτευση που περνούσε το κορίτσι και για μια τραγική ιστορία που είχε εκτυλιχθεί λίγο καιρό πριν.
Επίσης η οικογένεια της 14χρονης πριν λίγα 24ωρα είχε καταθέσει μήνυση εναντίον άνδρα που διατηρούσε κατάστημα στην περιοχή του Μοσχάτου, κατηγορώντας τον ότι αποπλάνησε την κόρη τους. Ωστόσο μέχρι τώρα δεν επιβεβαιώνεται πως αυτό την «έσπρωξε» στο απονενοημένο διάβημα.
Αυτόπτες μάρτυρες επίσης αναφέρουν ότι την είδαν να ασχολείται με το κινητό της. Μετά από λίγη ώρα λοιπόν, ένας νεαρός πλησίασε τους αστυνομικούς λέγοντας «τι έγινε; μου έστειλε μήνυμα ότι θα αυτοκτονήσει».