Latest News

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

Μια αλήθεια για την συγκέντρωση Πατούλη στον Πειραιά


Από τον Κύρο Παληκάρη

Η πρώτη επίσημη επίσκεψη του υποψήφιου Περιφεριάρχη Αττικής με την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Πατούλη στον Πειραιά...
δεν είχε την αναμενόμενη συμμετοχή γαλάζιων στελεχών και κόσμου, καθώς οι διοργανωτές δεν κατάφεραν να γεμίσουν ασφυτικά την αίθουσα στον Πειραϊκό Σύνδεσμο, όπως τουλάχιστον φαίνεται από τη φωτογραφία. 

Αν και μπορεί να ενοχλεί κάποιους αυτή είναι η αλήθεια με δεδομένο ότι ο Γιώργος Πατούλης  εμφανίζεται ως φαβορί από τις δημοσκοπήσεις για τις επερχόμενες Περιφερειακές Εκλογές.

Η εκδήλωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ούτε μαζική ούτε ενωτική, καθώς απουσίαζαν αρκετά από τα γαλάζια κομματικά στελέχη, ακόμα και επίδοξοι υποψήφιοι, τόσο από τη Β' Πειραιώς, όσο κυρίως από την Α' Πειραιώς, παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο εν όψει μάλιστα τριπλής αναμέτρησης (Δημοτικές, Περιφερειακές, Βουλευτικές Εκλογές).

Σίγουρα οι λόγοι της απουσίας των μελών και στελεχών του κόμματος δεν έχουν να κάνουν με το πρόσωπο του υποψήφιου, ο οποίος δίνει το δικό του  προεκλογικό αγώνα στην Περιφέρεια Αττικής. Η βασικότερη αιτία μπορεί ν' αναζητηθεί, κατά μια έννοια, στην εικόνα διάλυσης που εμφανίζουν οι ΝΟΔΕ Α' και Β' Πειραιά.

Αν η ηγεσία της ΝΔ δεν μπορέσει ν' αλλάξει σύντομα αυτή την κατάσταση αποσύνθεσης, τότε θα έχει πρόβλημα όχι μόνο στις προσεχείς Αυτοδιοικητικές Εκλογές, αλλά και στις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές. 

Αυτή είναι η αλήθεια  από την πρώτη κομματική συγκέντρωση όσο κι αν κάνουν πως δεν την αντιλαμβάνονται και στην Πειραιώς...

@ Καλή επιτυχία στον Γιώργο Πατούλη...