Latest News

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

"Τρεις και ο κούκος": Milko ψηλά το κεφάλι! (ΕΙΚΟΝΑ)


Από τον Κύρο Παληκάρη

"Τρεις και κούκος" στην κυριολεξία ήταν οι δημοσιογράφοι στην τελευταία Συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου...
της πόλης.

Η πλειοψηφία των Πειραϊκών και μη ΜΜΕ γύρισε την πλάτη και δεν ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση της Δημοτικής Αρχής Μώραλη που παρουσίασε το νέο επικοινωνιακό προεκλογικό της αφήγημα για τη "ψηφιακή στρατηγική 2018-2024 του Δήμου Πειραιά, με στόχο -λέει- την καταγραφή σε πραγματικό χρόνο των "κακώς κειμένων" στην πόλη, αν και το μεγάλο πρόβλημα εντοπίζεται στην αδυναμία της δημοτικής μηχανής ν' ανταποκριθεί έγκαιρα και αποτελεσματικά στις καταγγελίες αιτήματα των δημοτών ακόμα κι αν είναι γνωστά.  ( Οι συγκεκριμένες δράσεις  χρηματοδοτούνται με περίπου 7 εκατ. ευρώ από την ΟΧΕ και θα αρχίσουν να υλοποιούνται λίγο πριν τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του 2019). 

Πάντως, η απουσία των δημοσιογράφων φαίνεται πως δεν πέρασε απαρατήρητη, τουλάχιστον από τον Δήμαρχο που δεν μπόρεσε να κρύψει την ενόχλησή του, επισημαίνοντας δια μικροφώνου ότι βρίσκονται εδώ μόλις τρεις εκπρόσωποι πειραϊκών ΜΜΕ, εκ των οποίων ο ένας ήταν από το δημοτικό ραδιόφωνο "Κανάλι Ένα"!
(Οι υπόλοιπες κενές θέσεις καλύφθηκαν από στελέχη της Δημοτικής Αρχής και συνεργάτες του Δημάρχου ώστε να μην δείχνει άδεια η αίθουσα...)


Η μοναδική αυτή φωτογραφία με το πάνελ της συγκεκριμένης συνέντευξης μοιράστηκε από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Πειραιά. Όπως μπορείτε να δείτε, ο φωτογραφικός φακός "συνέλαβε" τον Δήμαρχο να έχει το κεφάλι σκυμμένο και να διαβάζει τις σημειώσεις του, που επικοινωνιακά δεν είναι η καλύτερη εικόνα...
@ Milko, ψηλά το κεφάλι!