Latest News

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Χαμός στην Τρούμπα: Εφοπλιστής μαζί με τον γιο του, επιτέθηκαν σε αστυνομικούς!

«Χειροπέδες» σε γνωστό εφοπλιστή και τον γιο του πέρασαν αστυνομικοί καθώς οι δύο άνδρες φέρονται να τους επιτέθηκαν έξω από γνωστό μπαρ στην περιοχή της Τρούμπας στον Πειραιά...
 το βράδυ της Κυριακής.
Αφορμή για το περιστατικό, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, στάθηκε η εγκατάλειψη ενός σκύλου μέσα σε αυτοκίνητο, από γυναίκα που βρισκόταν στην παρέα του εφοπλιστή. Το σκυλί καθώς περνούσε η ώρα και ήταν κλεισμένο στο όχημα, άρχισε να γαβγίζει με αποτέλεσμα να προκαλέσει το ενδιαφέρον των διερχόμενων.
Μια γυναίκα κάλεσε την αστυνομία με τους αστυνομικούς να αναζητούν την ιδιοκτήτρια. Λίγη ώρα αργότερα η γυναίκα εντοπίστηκε και ανέφερε πως πάει να πάρει την τσάντα της, προκείμενου να τους ακολουθήσει στο τμήμα.
Λίγα λεπτά αργότερα η γυναίκα βγήκε από το μπαρ, συνοδεία του εφοπλιστή και του γιου του που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από ριάλιτι παιχνίδι. 
Σύμφωνα με τις αναφορές των αστυνομικών, ξεκίνησαν να κινούνται επιθετικά εναντίον τους και να τους βρίζουν.
Γρήγορα τα αίματα άναψαν με τους δύο άνδρες να χειροδικούν κατά των αστυνομικών οι οποίοι και προχώρησαν στη σύλληψή τους, παρουσία των έκπληκτων θαμώνων των γύρω καταστημάτων. 

Στο Αυτόφωρο 

Ο γνωστός εφοπλιστής και ο γιος οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο μετά από επεισόδιο με αστυνομικούς. 
Ο 30χρονος γιος,  ο οποίος έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του σε reality, παρά τις επίμονες ερωτήσεις αποφεύγει να μιλήσει για το επεισόδιο. Ο εφοπλιστής από την πλευρά του κάνει λόγο για… παρεξήγηση

«Όταν πήγαν στο σημείο οι αστυνομικοί, η ιδιοκτήτρια του σκύλου διασκέδαζε και το σκυλάκι ήταν κλεισμένο στο αυτοκίνητο και αυτοί βγήκαν έξω, έκαναν τους άγριους και τους χτύπησαν με μπουνιές», λέει ο δικηγόρος των αστυνομικών που πέρασαν χειροπέδες στους δύο άνδρες αλλά και την ιδιοκτήτρια του σκύλου. Οι δύο αστυνομικοί που όπως υποστηρίζουν δέχθηκαν την επίθεση δεν παρέστησαν σήμερα στο δικαστήριο.