Latest News

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο Μώραλης έβαλε τον Αγραπίδη να παρουσιάσει τα έργα στο Δήμο Πειραιά!


Από τον Κύρο Παληκάρη

Αντί ο Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης να υπερασπιστεί ο ίδιος το έργο του στον Πειραιά,  ανέθεσε αυτή την δύσκολη αποστολή...
σε άλλον και συγκεκριμένα στον 72χρονο Χρήστο Αγραπίδη!

Μπορεί ν' ακούγεται απίστευτο, αλλά συνέβη κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης. 
Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Αναστάσιος Κάρλες επανέφερε το ερώτημα να του πει ένα δικό του μεγάλο έργο που έχει κάνει ο Δήμαρχος κατά τη διάρκεια της μέχρι τώρα θητείας των 3,5 χρόνων.
Με έκπληξη είδαμε τον Δήμαρχο να επαναλαμβάνει με ειρωνικά σχόλια όσα αναγράφονταν στο προεκλογικό φυλλάδιο του συνδυασμού "Μας Ενώνει ο Πειραιάς" το 2014, αφήνοντας ν' απαντήσει για το δικό του έργο τον δημοτικό σύμβουλο Χρήστο Αγραπίδη, στον οποίο είχε αναθέσει να συγκεντρώσει τα έργα που υλοποιεί η Δημοτική Αρχή Μώραλη!
Ο τελευταίος ξεκίνησε την τοποθέτησή του εκμηδενίζοντας το όποιο έργο της προηγούμενης δημοτικής αρχής Μιχαλολιάκου, υποστηρίζοντας πως "κρίθηκε από τον πειραϊκό λαό στις εκλογές του 2014". (Με το ίδιο σκεπτικό και η "πλούσια" 8ετία Αγραπίδη κρίθηκε στις εκλογές του 2006, όταν καταψηφίστηκε από τον πειραϊκό λαό, αναδεικνύοντας και μάλιστα από τον πρώτο γύρο Δήμαρχο τον Παναγιώτη Φασούλα).

Στη συνέχεια, ο 72χρονος πρώην δήμαρχος και νυν εντεταλμένος σύμβουλος άρχισε να διαβάζει όσα είχε καταγράψει -υποτίθεται -για έργα της Δημοτικής Αρχής Μώραλη, χωρίς να διευκρινίζει ποια από αυτά έχουν ολοκληρωθεί και ποια όχι, ενώ εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι τα περισσότερα και σημαντικότερα απ' όσα ανέφερε ήταν έργα της Περιφέρειας (Γαβρίλη- Δούρου). 
Ενδεικτικά αναφέρονται η ανάπλαση στο Μικρολίμανο και στον Άγιο Διονύση,  τα οποία ΔΕΝ έχουν ξεκινήσει ακόμα και θα υλοποιηθούν με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής. 

Η "παρουσίαση Αγραπίδη δεν ήταν τυχαίο ότι άνοιξε ένα νέο κύκλο αντιπαράθεσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά, καθώς δεν άντεξαν και απάντησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της μείζονος αντιπολίτευσης (Παναγιώτης Ρέππας, Αμαλία Φύκια, Γιάννης Μαστρονικόλας, Γρηγόρης Καψοκόλης).

@ Νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα στο Δήμο Πειραιά, αλλά φαίνεται πως κάναμε λάθος! 
Πραγματικά δεν μπορεί να κατανοήσει κανείς για ποιο λόγο ο Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης επέλεξε να μην υπερασπιστεί ο ίδιος το έργο του και άφησε να το κάνει κάποιος άλλος και χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία θα λέγαμε...

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Με...σκληρό ροκ τους "γλεντάει" ο Κάρλες! - REPORTAZ NET