Latest News

Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

"Ρουκέτες" Κατσαφάδου για φρεγάτες και NOVARTIS

Τη διαφορετική γραμμή Καμμένου- Κουβέλη στο θέμα των γαλλικών φρεγατών, επεσήμανε ο Βουλευτής της ΝΔ Α΄ Πειραιώς και Νήσων Κώστας Κατσαφάδος, λέγοντας  πως...
"ο πρωθυπουργός θα πρέπει να αποφασίσει εάν θα μείνει το υπουργείο ο κ. Καμμένος ή ο κ. Κουβέλης".


Αναφερόμενος στις δηλώσεις του Υπουργού Εθνικής Άμυνας ότι οι δύο Πρωθυπουργοί Ελλάδας- Γαλλίας συζήτησαν μόνο για την κατασκευή φρεγατών στη χώρα μας και όχι για χρονομίσθωση,  ο K. Κατσαφάδος σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, ανέφερε:
«Ο κ. Κουβέλης είπε ότι το καλοκαίρι οι δύο γαλλικές φρεγάτες θα πλέουν στο Αιγαίο. Είναι μία δήλωση που δείχνει πόσο ανεύθυνος είναι. Θα τρελαθούμε, θα νομίζουμε ότι είμαστε σε άλλον κόσμο. Ο κ. Κουβέλης βγήκε και είπε ότι έχουμε προχωρήσει και ότι είμαστε στο τελικό στάδιο. Αυτοί οι άνθρωποι διαχειρίζονται την τύχη της χώρας; Ο Πρωθυπουργός πρέπει να αποφασίσει αν θα μείνει στο Υπουργείο ή ο κ. Καμμένος ή ο κ. Κουβέλης. Δε γίνεται να συγκατοικούν σε ένα Υπουργείο δύο άνθρωποι, οι οποίοι για ένα πάρα πολύ σοβαρό θέμα έχουν τελείως διαφορετική άποψη. Και να λέει η Κυβέρνηση ότι δεν τρέχει τίποτα. Ό,τι γίνεται σε όλα τα εθνικά θέματα. Αυτό δεν είναι πράξη υπευθυνότητας.»
ΓΙΑ ΤΗ NOVARTIS
Αναφερόμενος στην υπόθεση της Novartis, ο Κ. Κατσαφάδος ανέφερε:
«Είναι ξεκάθαρο ότι η Κυβέρνηση προσπαθεί επικοινωνιακά να διαχειριστεί την κατάσταση. Όλοι οι προηγούμενοι ήταν κλέφτες, απατεώνες, χρεοκόπησαν και κατέστρεψαν την Ελλάδα και ότι αυτοί κρατούν το Σταυρό της τιμιότητας και της λογικής. Παρόλα αυτά απ’ ό,τι φάνηκε, το σεντούκι του θησαυρού ήταν άδειο. Πρέπει να γίνει μία νέα αρχή. Και μία νέα αρχή γίνεται από μια Κυβέρνηση, όταν προσπαθεί να ενισχύσει τους θεσμούς της Δικαιοσύνης, να δημιουργήσει ανεξάρτητες Αρχές που θα μπορούν να αποτρέψουν από εδώ και στο εξής να υπάρχουν ανάλογα φαινόμενα και η Δικαιοσύνη να κάνει το καθήκον της. Ζήσαμε να διασύρονται πρώην Πρωθυπουργοί, πρώην Υπουργοί συλλήβδην , χωρίς να υπάρχουν στοιχεία, με κάποιους ανώνυμους μάρτυρες, οι οποίοι κατέθεσαν «είδα, άκουσα, έμαθα».

Αυτό που πρέπει να αποδειχθεί είναι εάν κάποιος είναι ένοχος, όχι να αποδείξει κάποιος την αθωότητά του. Με αυτή τη σκανδαλολογία την οποία προσπαθεί να δημιουργήσει η Κυβέρνηση, νόμιζε ότι θα μπορούσε να αποπροσανατολίσει τον κόσμο. Εδώ τα προβλήματα είναι τεράστια και σοβαρά. Έχουμε μια οικονομία που δυστυχώς συνεχίζει να στενάζει. 2,2 εκατομμύρια Έλληνες δεν μπορούν να καλύψουν τις βασικές ανάγκες τους. Και αυτό είναι τραγικό, όταν η Κυβέρνηση θριαμβολογεί και πανηγυρίζει για ένα πρωτογενές πλεόνασμα που αν θέλετε μπορούμε να συζητήσουμε εάν είναι πραγματικό ή όχι».