Latest News

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Παρατείνεται η αγωνία για τους Έλληνες στρατιωτικούς – Η κρίσιμη συνάντηση

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το «θρίλερ» που εκτυλίσσεται εδώ και 14  ημέρες ,με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που...
συνελήφθησαν από Τούρκους στον Έβρο.
Σύμφωνα με πληροφορίες έχει οριστεί συνάντηση με τους δικηγόρους των δύο στρατιωτικών του υπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη και του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη με τον Τούρκο δικαστή.
Παράλληλα, ευχάριστα ήταν τα νέα αναφορικά με τα κινητά των δύο στρατιωτικών καθώς μετά τον έλεγχο της Τουρκικής πλευράς δεν διαπιστώθηκε κάτι το επιλήψιμο, ωστόσο και η ελληνική πλευρά απέστειλε πραγματογνώμονα προκειμένου να λειτουργήσει επιβοηθητικά και να διαπιστώσει την ορθότητα και γνησιότητα των στοιχείων.
Εσωτερικά, η χθεσινή ημέρα στο  εν λόγω ζήτημα ήταν αρκετά έντονη καθώς ο κ. Κουβέλης τόνισε πως η υπόθεση πρέπει να διατηρηθεί αμιγώς στο νομικό επίπεδο και να μην λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις με «υπερτροφικό λόγο» περί «ομηρείας», καθώς αυτό δεν εξυπηρετεί τις επιδιώξεις της Αθήνας.
Αυτό που προκαλεί μεγάλη ανησυχία είναι το γεγονός πως οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί σύμφωνα με πληροφορίες θα κλείσουν τουλάχιστον ένα μήνα φυλάκισης, στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολη, καθώς η συνάντηση συνηγόρων και δικαστή έχει προγραμματιστεί για τις 30 Μαρτίου.