Latest News

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

#survivorGR:Το «παράνομο» ειδύλλιο που απειλεί να τινάξει στον αέρα το ριάλιτι! - Ποια είναι η πέτρα του σκανδάλου (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Φουντώνουν οι φήμες ότι στον Άγιο Δομίνικο υπάρχει πλέον ένας έρωτας όχι μεταξύ δυο Μαχητών, όχι μεταξύ δύο Διασήμων, ούτε μεταξύ ενός Μαχητή και ...
σε στέλεχος της παραγωγής.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, πρόκειται για ένα ειδύλλιο ανάμεσα σε έναν μαχητή, τον Θοδωρή Θεοδωρόπουλο, με διεθνή καριέρα στο μόντελινγκ και τη γοητευτική μουσουλμάνα της Θράκης, διευθύντρια παραγωγής Εμινέ Γιεσίρ, που έχει κάνει τη δική της καριέρα στον ίδιο χώρο.
Σύμφωνα με όσα γράφτηκαν, οι δυο τους εκδήλωσαν αμέσως ενδιαφέρον ο ένας για τον άλλον, καθώς είχαν απομακρυνθεί και μιλούσαν μόνοι τους για αρκετή ώρα.
Πάντως, αν ισχύει αυτό, είναι ενάντια στους κανονισμούς του παιχνιδιού.
Αυτή είναι η πέτρα του σκανδάλου...

Η 28χρονη εστεμμένη καλλονή από την Ξάνθη  Εμινέ Γιεσίρ άφησε τις πασαρέλες για να βρεθεί στο τιμόνι τόσο του ελληνικού όσο και του τουρκικού ριάλιτι επιβίωσης, όχι ως παίκτρια, αλλά ως δεξί χέρι του πανίσχυρου Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλιτζαλί

H εκρηκτική Ελληνοτουρκάλα από την Ξάνθη μαγνήτισε τα βλέμματα με τις τέλειες αναλογίες της στον ελληνικό διαγωνισμό ομορφιάς Playmate. Αυτό συνέβη το 2011 και, φυσικά, είχε προκληθεί τεράστιος σάλος γύρω από την εντυπωσιακή, πανύψηλη κοκκινομάλλα καλλονή, η οποία αρνήθηκε να φορέσει την παραδοσιακή μουσουλμανική μαντίλα και δήλωσε συμμετοχή στα καλλιστεία για την ανάδειξη της Playmate. 

Η κατάκτηση του τίτλου Playgirl 2011 ήταν η απόδειξη ότι τα ταμπού και τα στερεότυπα υπάρχουν για να καταρρίπτονται. Η Εμινέ Γεσίρ τότε, στα 23 της χρόνια, επαναπροσδιόρισε το τι μπορεί και τι απαγορεύεται να κάνει μια νέα γυναίκα που ως προς το θρήσκευμά της δηλώνει μουσουλμάνα. 
Με ύψος κοντά στο 1,80, η Εμινέ το 2011 είχε συγκλονίσει με τη συνολική παρουσία και την εκθαμβωτική ανατολίτικη ομορφιά της. Επειτα από μια σημαντική καριέρα στην πασαρέλα, η ίδια αποφάσισε να ακολουθήσει διαφορετικές επαγγελματικές ατραπούς και να δοκιμάσει την τύχη της ως ηθοποιός στην Τουρκία. Στο «Survivor» βρέθηκε εντελώς τυχαία, όταν αποφάσισε να στείλει το βιογραφικό της προκειμένου να εργαστεί στην εταιρεία παραγωγής που σχεδίαζε να ιδρύσει στην Ελλάδα ο Τούρκος καναλάρχης Ατζούν Ιλιτζαλί. Εκείνος αναζητούσε άτομα που γνώριζαν την τουρκική γλώσσα και η Εμινέ θεώρησε ότι επρόκειτο για μια πολύ καλή ευκαιρία, εφόσον η ίδια είναι δίγλωσση, καθώς μιλά εξίσου καλά τόσο τα ελληνικά όσο και τα τουρκικά. Μπορεί τελικά η επιθυμία του κ. Ιλιτζαλί να αναπτύξει τις τηλεοπτικές επιχειρήσεις του στην Ελλάδα να μην πραγματοποιήθηκε, ωστόσο διατήρησε κοντά του κάποια από τα άτομα που είχε προσλάβει. Μεταξύ αυτών είναι και η 28χρονη Ξανθιώτισσα, η οποία ανήκει πλέον στο δυναμικό της τουρκικής εταιρείας παραγωγής.