Latest News

Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

Τραγωδία στη Ν. Σμύρνη: Ξεκληρίστηκε οικογένεια – Τι έλεγε το σημείωμα που βρέθηκε στο σημείο


Ένας 45χρονος άνδρας και τα δύο παιδιά του, 8 και 10 ετών σκοτώθηκαν μετά από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα στη Ν. Σμύρνη λίγο μετά τις...
6 το πρωί του Σαββάτου.
Η πυροσβεστική έσπευσε στο διαμέρισμα σε ημιώροφο στην οδό Κοραή 21, όπου εντόπισε τους τρεις ανθρώπους χωρίς τις αισθήσεις τους.
Αμέσως διακομίστηκαν σε νοσοκομείο, ο πατέρας στο «Γ. Γεννηματάς» και τα δύο αγοράκια στο «Παίδων». Δυστυχώς, όμως διαπιστώθηκε ο θάνατος και των τριών.
Η φωτιά, μικρής έκτασης εκδηλώθηκε στο υπνοδωμάτιο και ο πατέρας με τα παιδιά του βρέθηκαν στο χολ. Ωστόσο η υπόθεση παίρνει περιπλέκεται και πλέον αναλαμβάνει η αστυνομία τη διερεύνησή της, αφού στο διαμέρισμα βρέθηκε ένα σημείωμα. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το εν λόγω σημείωμα έγραφε ότι ο άνδρας αυτοκτονεί για εκδίκηση προς τη γυναίκα του με την οποία ήταν σε διάσταση.
 Σε αυτό το άνδρας, που ήταν επισμηνίας της Πολεμικής Αεροπορίας, καταγέρεται εναντίον της γυναίκας και του πεθερού του, τον οποίο θεωρεί υπεύθυνο για το χωρισμό του. 
Το σημείωμα καταλήγει: "Δεν αντέχω άλλο. Σας βαρέθηκα όλους"
Ο άνδρας ήταν χωρισμένος και είχε πάρει τα δύο παιδιά του στο σπίτι του για το σαββατοκύριακο, ωστόσο τα παρέσυρε στο θάνατο με την επιλογή του να αυτοκτονήσει.