Latest News

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Αυτή είναι η είδηση της χρονιάς για το Δήμο Πειραιά: Τελειώνουν, επιτέλους, τα έργα στην Πλατεία Πηγάδα!



Αυτή είναι η είδηση της χρονιάς ή για την ακρίβεια της τετραετίας, για το Δήμο Πειραιά:
Μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια κατάφεραν να ολοκληρώσουν τα έργα ανάπλασης στην Πλατεία Πηγάδας!  
Η πλατεία έκτασης συνολικής επιφάνειας περίπου πέντε στρεμμάτων ετοιμάζεται να παραδοθεί μέσα στον επόμενο μήνα, αλλά όχι ως βιοκλιματική, όπως αρχικά είχε σχεδιαστεί με χρηματοδότηση από ευρωπαϊκό πρόγραμμα. 
Τελικά κατάφεραν να παραδώσουν μια απλή πλατεία ύστερα από σχεδόν τέσσερα χρόνια ταλαιπωρίας των κατοίκων και των επιχειρηματιών της περιοχής. 
Ικανοποίηση και αιχμή...
Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης δεν παραλείπει να πετάξει το μπαλάκι των ευθυνών στην προηγούμενη δημοτική αρχή. «Παραλάβαμε μια εξαιρετικά περίπλοκη κατάσταση με τα έργα στην πλατεία Πηγάδας, τα οποία δυστυχώς ταλαιπώρησαν τα τελευταία χρόνια τους κατοίκους και τους καταστηματάρχες της περιοχής.  Εξαιτίας πρόχειρου σχεδιασμού από την αρχή του έργου και μετά από συνεχείς διακοπές των εργασιών, η πλατεία δεν μπόρεσε ποτέ να ολοκληρωθεί έτσι όπως είχε σχεδιαστεί..." σημειώνει μεταξύ άλλων ο Γιάννης Μώραλης, ο οποίος δηλώνει ικανοποιημένος που κατάφερε να ολοκληρώσει την πλατεία που είχε στοιχειώσει και στα τρία χρόνια της δικής θητείας και είχε πέσει μπόλικο κράξιμο από τους δημότες!