Latest News

Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

SOS! Διευθυντή κλινικής του Γενικού Κρατικού Νίκαιας: Χρειαζόμαστε προσωπικό ασφαλείας στο νοσοκομείο!


Ο διευθυντής της νευροχειρουργικής κλινικής στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας και...
γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας, Παναγιώτης Παπανικολάου, μιλώντας αποκλειστικά στο paraskhnio.gr αναφέρθηκε στα σοβαρά προβλήματα έλλειψης φυλακτικού προσωπικού στα νοσοκομεία, κάτι το οποίο διευκολύνει τη σπείρα που κλέβει ιατρικά μηχανήματα να δρουν ανενόχλητοι.
Ρεπορτάζ: Στέλιος Προμπονάς
Όπως είπε ο κ. Παπανικολάου, «τις τελευταίες ημέρες έχουν γίνει κλοπές ιατρικών μηχανημάτων από τρία νοσοκομεία. Αυτό δείχνει τις ελλείψεις που έχουν τα νοσοκομεία και στο προσωπικό φύλαξης. Εμείς έχουμε ζητήσει να γίνουν προσλήψεις μόνιμου προσωπικού φύλαξης, ώστε να υπάρχει η απαραίτητη ασφάλεια», είπε ο κ. Παπανικολάου.
«Αν υπάρχει η κατάλληλη φύλαξη δεν θα υπάρχουν και τέτοιου είδους κλοπές. Δεν ξέρω αν αυτά τα μηχανήματα θα πωληθούν στο εξωτερικό ή όχι, αλλά ξέρω ότι τα νοσοκομεία θα αντιμετωπίσουν προβλήματα. Προφανώς υπάρχει μία σπείρα που κλέβει αυτά τα ιατρικά μηχανήματα. Και ο μόνος τρόπος για να σταματήσει να γίνεται αυτό είναι να υπάρξει καλύτερη φύλαξη στα νοσοκομεία» κατέληξε μιλώντας στο paraskhnio.gr o διευθυντής της νευροχειρουργικής κλινικής στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας και γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας, Παναγιώτης Παπανικολάου.