Latest News

Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Κινηματογραφική ληστεία σε τράπεζα στον Πειραιά - Ληστές κράτησαν ομήρους και άνοιξαν θυρίδες



Σκηνές από την κινηματογραφική ταινία "Σκυλίσια μέρα" εκτυλίχθηκαν σε τράπεζα στον Πειραιά...


Όμηροι τεσσάρων ληστών επί τρεις ώρες οι πέντε υπάλληλοι και οι τρεις πελάτες υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς.
Ένοπλοι ληστές με κουκούλες και μάσκες σιλικόνης εισέβαλαν το μεσημέρι σε υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην οδό Χατζηκυριακού  27-31 στο Χατζηκυριάκειο του Πειραιά.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες μπήκαν στο υποκατάστημα λίγο πριν κλείσει. Με την απειλή όπλων ζήτησαν από τους υπαλλήλους να απομακρυνθούν, ενώ τους αιφνιδίασαν με αποτέλεσμα να μην προλάβει κανείς να πατήσει το κουμπί του συναγερμού.
Στη συνέχεια ζήτησαν από τους υπαλλήλους να τους οδηγήσουν στις θυρίδες. Εκεί, με τη βοήθεια οξυγονοκόλλησης άνοιξαν τις θυρίδες και άρπαξαν χρήματα, χρυσαφικά και ρολόγια μεγάλης αξίας.
Δύο από τους ληστές κρατούσαν ομήρους τους πελάτες ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι κανείς από όσους ήταν απέξω δεν κατάλαβε το παραμικρό.
Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως οι ληστές έμειναν στην Τράπεζα 3 ώρες... μπήκαν λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι και η Αστυνομία ειδοποιήθηκε λίγο πριν τις 17:00! Εκείνη την ώρα οι υπάλληλοι μπόρεσαν να πατήσουν το κουμπί του συναγερμού ειδοποιώντας τις αρχές.
 Οι δράστες διέφυγαν έχοντας αρπάξει άγνωστο ποσό , ενώ έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους...

Υπενθυμίζεται ότι με την ίδια μέθοδο είχαν κινηθεί οι δράστες σε άλλο υποκατάστημα τις ίδιες τράπεζας, στη λεωφόρο Κηφισίας στους Αμπελόκηπους, στις 9 Αυγούστου 2017.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ