Latest News

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Ποια είναι τα σχέδια Μητσοτάκη για τον Πειραιά


Ανύπαρκτη οργανωτικά και κομματικά εμφανίζεται να είναι η ΝΔ στον Πειραιά στους περισσότερους επαγγελματικούς και συνδικαλιστικούς φορείς...
της πόλης. 
Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αδυνατεί να έχει ισχυρή εκπροσώπηση στα κέντρα λήψης αποφάσεων στην κεντρική εξουσία και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Η νέα ηγεσία του κόμματος υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη αντιμετωπίζει έλλειψη ενδιαφέροντος αξιόλογων στελεχών να καλύψουν το πολιτικό κενό (κατάρτιση ισχυρού ψηφοδελτίου) και κατάλληλη και αξιόλογη εκπροσώπηση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για τις επόμενες εκλογές, ενώ βαδίζουμε ήδη προς το ήμισυ της διάρκειας της τωρινής περιόδου.

Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι από τον Σεπτέμβριο ο αρχηγός της ΝΔ είναι αποφασισμένος να ασχοληθεί προσωπικά και να πάρει το θέμα στα χέρια του, κάνοντας επισκέψεις στον Πειραιά.
Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι αποφασισμένος να “κόψει” τους επαγγελματίες πολιτευτές, αποτυχημένους βουλευτές και με κριτήρια αξιολόγησης από τους πολίτες να φτιάξει ψηφοδέλτιο της κοινωνίας, με άφθαρτα και ικανά στελέχη μέσα από την κεντροδεξιά παράταξη.

Όσον αφορά στον δήμο Πειραιά οι εισηγήσεις που δέχεται ο πρόεδρος της ΝΔ είναι για μια δημοτική παράταξη με στελέχη καταξιωμένα, έμπειρα και ικανά από την παράταξη της σημερινής πλειοψηφίας και κυρίως από τη μείζονα αντιπολίτευση με προοπτική 10ετίας για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων της πόλης.
Φυσικά ερωτηματικό παραμένει ποιος θα είναι ο επικεφαλής αυτής της νέας δημοτικής κίνησης που ως νέο πρόσωπο θα είναι και η μεγάλη έκπληξη.

@ Αναδημοσίευση από την εφημερίδα "Παρασκήνιο"