Latest News

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Σε κρίσιμη κατάσταση ο 7χρονος που χτυπήθηκε από σκάφος


Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων και Εφήβων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, ο 7χρονος που χτυπήθηκε από λέμβο στην παραλιακή περιοχή Τσιλιβί...
στη Ζάκυνθο.
Ο 7χρονος έχει ήδη υποβληθεί σε νευροχειρουργική επέμβαση και η ιατρική ομάδα που τον παρακολουθεί θα περιμένει δύο με τρία 24ωρα προκειμένου να εκτιμήσουν την πορεία της υγείας του, με δεδομένο ότι έχει αναπτυχθεί εγκεφαλικό οίδημα.
Tο τραγικό περιστατικό έγινε περίπου στις 17:30 το Σάββατο, όταν το σκάφος που οδηγούσαν τρεις Έλληνες,  από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, άρχισε να παίρνει τροχιά προς τη στεριά, όταν αυτό έφθασε κοντά σε βραχώδη περιοχή της παραλίας. Οι δύο από τους τρεις επιβαίνοντες στο σκάφος πήδηξαν στο νερό και έσπρωξαν το σκάφος για να του αλλάξουν πορεία.
Οσοι απολάμβαναν εκείνη τη στιγμή το απογευματινό μπάνιο τους είδαν ξαφνικά να κατευθύνεται από τη θάλασσα προς την αμμουδιά ένα ακυβέρνητο ταχύπλοο σκάφος και σε δευτερόλεπτα είχε γίνει το τραγικό συμβάν. Ωστόσο, από τα στοιχεία που συνέλεξε το λιμεναρχείο Ζακύνθου που έφτασε αμέσως στο σημείο μετά από ενημέρωση που έγινε από λουόμενους, διαπιστώθηκε πως λίγο πριν στο σκάφος επέβαινα τρια άτομα, ζακυνθινής καταγωγής που συνελήφθησαν.