Latest News

Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

"Λίφτινγκ" σε τρεις αθλητικούς χώρους στον Πειραιά

Σε "λίφτινγκ" του «Θεμιστοκλείου», του κλειστού γυμναστηρίου «Σαλπέας» και του κλειστού  Καμινίων,  αναμένεται να προχωρήσει σύντομα ο ...

δήμος Πειραιά σε συνεργασία με την Περιφέρεια.

Την ανακατασκευή των τριών αθλητικών χώρων προανήγγειλε η πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν Σταυρούλα Αντωνάκου  στην ετήσια μεγάλη «Γιορτή της Γυμναστικής» του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά, που πραγματοποιήθηκε στο Βεάκειο Θέατρο.


"Ξέρουμε ότι υπάρχουν πολλές ελλείψεις. Κάνουμε προσπάθειες να βελτιώσουμε λίγο τους χώρους, πριν κλείσουν τα γυμναστήρια για το καλοκαίρι. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, ώστε το Σεπτέμβρη να μπείτε σε χώρους οι οποίοι θα είναι ανθρώπινοι για σας και τα παιδιά σας" ανέφερε  η ίδια και συμπλήρωσε :
" Ήδη όλο αυτό το διάστημα με τη βοήθεια και του Ολυμπιακού κυρίως, έχουμε προχωρήσει σε ανακατασκευές γηπέδων, αλλά αυτή τη στιγμή το πιο σημαντικό είναι ότι αυτά τα γήπεδα, τα λίγα που έχουμε, θα επισκευαστούν και θα τα χαίρονται οι δημότες και εσείς...».
@ Σίγουρα αυτοί οι αθλητικοί χώροι χρειάζονται ανακαίνιση και μετά θα πρέπει να παραμείνουν για ελεύθερη χρήση στους δημότες και όχι να δοθούν σε σωματεία...