Latest News

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

ΣΟΚ: Aλβανός είχε παρενοχλήσει 27 μαθήτριες έξω από σχολεία στον Πειραιά

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τη δράση του 46χρονου παιδόφιλου από την Αλβανία που συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, πριν από... 
λίγες ημέρες. Περισσότερα εδώ
Ο 46χρονος προσέγγιζε ανήλικες μαθήτριες ηλικίας 13 έως 15 ετών σε σχολικά συγκροτήματα της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά κυρίως τις πρωινές ώρες και με την πρόφαση ότι γνώριζε τους γονείς τους προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους.
Η σύλληψη του 46χρονου που έγινε έπειτα από καταγγελίες γονέων και μαθητών σε αστυνομικά τμήματα, έγινε από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ όταν κινούμενος με ποδήλατο αρνήθηκε ελέγχο και ετράπη σε φυγή στην περιοχή της Δραπετσώνας. Ακολούθησε καταδίωξη με αποτέλεσμα ο δράστης να συλληφθεί. Μέχρι στιγμής, εξιχνιάσθηκαν υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος είκοσι επτά (27) ανήλικων μαθητριών, η συντριπτική πλειονότητα των οποίων τον αναγνώρισαν ανεπιφύλακτα, σε περιοχές της Βορειανατολικής Αττικής, της Δυτικής Αττικής και του Πειραιά. Σε μία μάλιστα περίπτωση αφαίρεσε από μαθήτρια και το κινητό της τηλέφωνο.
Ο 46χρονος που κατηγορείται για αποπλάνηση παιδιών κατά συρροή, κλοπή και απείθεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.
Δείτε ποιος είναι εδώ