Η γυναίκα που δεν είναι σε θέση να προσδιορίσει πώς το ένα από τα δύο σκυλιά της ίδιας ράτσας βγήκε από την αυλή γειτονικού σπιτιού, το είδε να κινείται απειλητικά εναντίον της. Στη διάρκεια της επίθεσης ο σκύλος  την δάγκωσε με αγριότητα το δεξί  της χέρι και τα τραύματα θα ήταν ακόμα πιο βαθιά αν δεν φορούσε ρολόι και κάποια κομποσκοίνια.

Με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Αγρινίου

Η γυναίκα μετά την επίθεση του σκύλου, λιποθύμησε. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τη μετέφερε στο Νοσοκομείο Αγρινίου για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Παράλληλα, στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί για να διερευνήσουν τις συνθήκες του περιστατικού και συνέλαβαν τον πατέρα του ιδιοκτήτη του σκύλου.

Google News

Ακολουθήστε το reportaznet.gr στο Google News και μάθετε όλες τις ειδήσεις και τα πολιτικά νέα στην Ελλάδα & τον Κόσμο`