Άδειο ήταν τελικά το χρηματοκιβώτιο που είχαν εντοπίσει και κατασχέσει οι Αρχές από το σπίτι του Γιώργου Μαζωνάκη στη Βούλα, μετά τον θάνατο του τραγουδιστή στο ιατρείο της οδού Καρνεάδου στο Κολωνάκι.
Το περιεχόμενο του χρηματοκιβωτίου είχε βρεθεί στο επίκεντρο συζητήσεων και σεναρίων το προηγούμενο διάστημα, με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί η σχετική διαδικασία για να διαπιστωθεί τι υπήρχε στο εσωτερικό του.
Όπως ανέφερε ο δικηγόρος, ο ίδιος είχε εξαρχής χαρακτηρίσει τη διαδικασία περιττή, ωστόσο δεν υπήρξε διαφωνία να προχωρήσει, προκειμένου να ξεκαθαρίσει οριστικά το ζήτημα και να σταματήσει η σχετική παραφιλολογία. «Είχα πει ότι είναι μια περιττή δικονομική πράξη, αλλά παρόλα αυτά δεν διαφωνήσαμε να γίνει η διαδικασία για να τελειώσει όλη αυτή η παραφιλολογία που είχε αναπτυχθεί σχετικά με το τι περιέχει. Επιβεβαιώθηκε ότι ήταν απολύτως άδειο» είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.

Ακολουθήστε το reportaznet.gr στο Google News και μάθετε όλες τις ειδήσεις και τα πολιτικά νέα στην Ελλάδα & τον Κόσμο`
