Ομόφωνα αθώοι κρίθηκαν ο πατέρας Αντώνιος και δύο συγκατηγορούμενοί του από το δικαστήριο των Ιωαννίνων, για την υπόθεση που αφορούσε τις δομές της «Κιβωτού του Κόσμου» στην Πωγωνιανή και την Κόνιτσα.
Ο Πάνος Μουζουράκηςπου από την αρχή είχε μιλήσει ανοιχτά υπέρ του πατέρα Αντώνιου, καθώς ήταν και πνευματικός του, ανάρτησε story στο Instagram μέσα από το οποίο αφήνει υπονοούμενα για τη δικαιοσύνη που για την ίδια υπόθεση τον καταδικάζει στην Αθήνα και τον αθωώνει στα Γιάννενα.
«Πώς γίνεται για τις ίδιες κατηγορίες, ο ίδιος άνθρωπος στην Αθήνα να καταδικάζεται και στα Γιάννενα να αθωώνεται; Και πώς γίνεται όταν καταδικάζεται να βουίζουν όλα τα Μέσα, αλλά όταν αθωώνεται να το μαθαίνουν μόνο από τοπικές φυλλάδες της επαρχίας; Η δικαιοσύνη κρίνεται στις αίθουσες, η αντικειμενικότητα των ΜΜΕ κρίνεται στα πρωτοσέλιδα», έγραψε ο Μουζουράκης.


Ακολουθήστε το reportaznet.gr στο Google News και μάθετε όλες τις ειδήσεις και τα πολιτικά νέα στην Ελλάδα & τον Κόσμο`
