Στην αποκάλυψη ότι είχε επισκεφθεί το ιατρείο του παθολόγου ο οποίος κατηγορείται για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη, προχώρησε ο Θάνος Πλεύρης.
«Γνώριζα τον γιατρό που κατηγορείται για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη, λόγω της περιπέτειας με τη δική μου υγεία», είπε σε συνέντευξη του στο Action24 ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, εξηγώντας πως τον είχε γνωρίσει ως παθολόγο-αιματολόγο.
Η επαφή τους έγινε την περίοδο που ο υπουργός αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα. Τότε ο Θάνος Πλεύρης είχε απευθυνθεί, όπως είπε, σε σειρά γιατρών, μεταξύ των οποίων ήταν και αυτός.
Ο γιατρός, όπως ανέφερε ο Θάνος Πλεύρης, δεν του είχε συστήσει κάποια θεραπεία, αλλά είχε κάνει παρατηρήσεις για τη διατροφή του, λαμβάνοντας υπόψη τα αποτελέσματα των αιματολογικών του εξετάσεων.
Μετά την είδηση του θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη, ο Θάνος Πλεύρης σημείωσε ότι επιχείρησε μάλιστα να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με τον γιατρό, προκειμένου να μάθει τι είχε συμβεί, αλλά «δεν ήθελε να μιλήσει» και τελικά δεν υπήρξε επικοινωνία μεταξύ τους».

Ακολουθήστε το reportaznet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα πολιτικά νέα στην Ελλάδα & τον Κόσμο
