Η οικογένειά του Γιώργου Μαζωνάκη, όπως δήλωσε η αδελφή του, Μαρία, ζητάει την παραδειγματική τιμωρία των ανθρώπων που του στέρησαν τόσο άδικα τη ζωή.
«Ζητάμε την παραδειγματική τιμωρία τους για τον άδικο χαμό του παιδιού μας. Τίποτα άλλο», ανάφερε ενώ για το γεγονός ότι οι γιατροί φέρονται να αγνόησαν τις ενδείξεις του μηχανήματος της πλασμαφαίρεσης είπε: «Το παρακολούθησα και δεν το χωράει το μυαλό μου. Αναβαθμίστηκε η κατηγορία τους. Δεν νομίζω να βγουν». Επιπλέον, η αδελφή του δημοφιλούς τραγουδιστή είπε ότι δεν γνώριζε τους γιατρούς.
Η αδελφή του Γιώργου Μαζωνάκη αναφέρθηκε και για τον κόσμο που αποχαιρέτησε τον αδελφό της, τόσο στη «λαϊκή αγρυπνία» όσο και στην κηδεία του.
«Να κρατήσουν τη μνήμη του ζωντανή για πάντα. Αυτό μόνο», είπε.

Ακολουθήστε το reportaznet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα πολιτικά νέα στην Ελλάδα & τον Κόσμο
