Νεκρός εντοπίστηκε ένας 66χρονος άνδρας στον χώρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Κοζάνης... το πρωί της Τετάρτης (9/9)
Τον άνδρα εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις του εργαζόμενοι του ΚΤΕΛ, οι οποίοι ειδοποίησαν άμεσα το ΕΚΑΒ και την αστυνομία. Ο 66χρονος ήταν άστεγος και το τελευταίο εξάμηνο κοιμόταν στον εξωτερικό χώρο του κυλικείου του ΚΤΕΛ, χρησιμοποιώντας καρέκλες και μία κουβέρτα.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο θάνατός του ενδέχεται να οφείλεται σε παθολογικά αίτια, ωστόσο αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση που θα προσδιορίσει την ακριβή αιτία. Παράλληλα, διερευνάται εάν η περίπτωση του 66χρονου είχε απασχολήσει τις κοινωνικές δομές του Δήμου Κοζάνης ή άλλες αρμόδιες υπηρεσίες.

Ακολουθήστε το reportaznet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα πολιτικά νέα στην Ελλάδα & τον Κόσμο
