Latest News

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2026

ΕΛ.ΑΣ: Οι 596 που αναλαμβάνουν συγκρότηση οργανώσεων σε κάθε δήμο

 Στη συγκρότηση των Συντονιστικών Επιτροπών της στις 59 εκλογικές περιφέρειες της χώρας προχώρησε η Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη.
Πρόκειται για τον επιτελικό οργανωτικό κορμό της ΕΛ.Α.Σ που θα απλώνεται σε όλη την Ελλάδα και αποτελείται από 596 στελέχη, τα οποία θα αναλάβουν την ευθύνη της συγκρότησης οργανώσεων σε κάθε δήμο και δημοτική ενότητα της χώρας.

Οι Συντονιστικές Επιτροπές θα έχουν την ευθύνη, μεταξύ άλλων, της διοργάνωσης και στήριξης δράσεων σε τοπικό επίπεδο, την εγγραφή νέων μελών, καθώς και την προώθηση της οικονομικής καμπάνιας της ΕΛ.Α.Σ.

Ας σημειωθεί ότι δεν θα είναι υποψήφια στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές τα στελέχη που συγκροτούν τις Συντονιστικές Επιτροπές και θα έχουν την ευθύνη του συντονισμού του προεκλογικού αγώνα. Τη σχετική απόφαση πήραν τα συλλογικά όργανα της Συμπαράταξης.

 

Google News

Ακολουθήστε το reportaznet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα πολιτικά νέα στην Ελλάδα & τον Κόσμο