Latest News

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2026

Γυναικοκτονία στην Ηγουμενίτσα: Πρώην σύντροφος του θύματος τελικά ο 27χρονος - «Είχε μαχαιριές σε όλο της το σώμα»

 


Νεκρή εντοπίστηκε μια 25χρονη στην Ηγουμενίτσα, ενώ λίγα μέτρα μακριά βρέθηκε τραυματισμένος ένας 27χρονος.

Ο νεαρός, αρχικά, υποστήριξε στις Αρχές ότι τόσο ο ίδιος όσο και η κοπέλα είχαν δεχθεί επίθεση από τέσσερις άγνωστους κουκουλοφόρους.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της έρευνας οι αστυνομικοί εντόπισαν αντιφάσεις στην κατάθεσή του και, περίπου τρεις ώρες αργότερα, ο 27χρονος φέρεται να ομολόγησε ότι ο ίδιος σκότωσε την 25χρονη.

Γυναικοκτονία στην Ηγουμενίτσα: Το χρονικό

Η νέα γυναικοκτονία σημειώθηκε χθες το βράδυ, στην αρχή του ποδηλατόδρομου στην Ηγουμενίτσα.

Περίπου στις 21:40 ένας περιπατητής εντόπισε την 25χρονη χωρίς τις αισθήσεις της και ενημέρωσε τις Αρχές. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ, ενώ η περιοχή αποκλείστηκε προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες έρευνες.

Λίγα μέτρα μακριά βρέθηκε τραυματισμένος ο 27χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ηγουμενίτσας.

Κατά τη διάρκεια της διακομιδής του, ο 27χρονος φέρεται να ανέφερε στους αστυνομικούς ότι τέσσερα άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους είχαν επιτεθεί στον ίδιο και την 25χρονη.

Οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ωστόσο, συνέχισαν να εξετάζουν την υπόθεση και εντόπισαν αντιφάσεις στους ισχυρισμούς του. Περίπου τρεις ώρες μετά, ο 27χρονος φέρεται να παραδέχθηκε ότι ο ίδιος ήταν ο δράστης της γυναικοκτονίας.

Γυναικοκτονία στην Ηγουμενίτσα: Τι υποστήριξε ο 27χρονος

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 27χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι είχε προηγηθεί διαπληκτισμός με την 25χρονη, την οποία χαρακτήρισε ως πρώην σύντροφό του. Οι Αρχές εξετάζουν πλέον τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το έγκλημα, καθώς και το κίνητρο της επίθεσης.

Το μαχαίρι, καθ’ υπόδειξη του κατηγορούμενου, βρέθηκε και κατασχέθηκε σε σημείο όπου το είχε απορρίψει κατά την απομάκρυνσή του από τον τόπο του εγκλήματος.

Σε βάρος του 27χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και παραβάσεις περί ενδοοικογενειακής βίας και όπλων.

Γυναικοκτονία στην Ηγουμενίτσα: Τα ευρήματα του ιατροδικαστή

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής που τον εξέτασε εντόπισε πολλά αυτοπροκληθέντα τραύματα, κυρίως στο αριστερό τμήμα του θώρακα, κοντά στην καρδιά. Φέρει ένα τουλάχιστον βαθύ τραύμα στον αριστερό πνεύμονα και οι γιατροί του έκαναν παροχέτευση.

Η κοπέλα δέχτηκε μαχαιριές σε όλο της το σώμα, τον θώρακα και τη ράχη, ενώ φέρει 2 βαθιά τραύματα στον τράχηλο και ένα στο πόδι.

Εάν είστε επιζώσα ενδο-οικογενειακής ή άλλου είδους έμφυλης βίας ή αν στο περιβάλλον σας υπάρχει άτομο που υφίσταται κάτι από τα παραπάνω, τηλεφωνήστε για βοήθεια και συμβουλευτική στην υπηρεσία Εθνικής Εμβέλειας «Γραμμή SOS»: 15900. Μπορείτε επίσης να αποστείλετε mail στο sos15900@isotita.gr.

Google News

Ακολουθήστε το reportaznet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα πολιτικά νέα στην Ελλάδα & τον Κόσμο